Dan Mitranescu scrie:mirceab scrie:Dan Mitranescu scrie:Cine vinde crapi de peste 10 kg cu acte ?
La prima cautare, fara sa fiu din domeniu, am gasit un anunt interesant pe Google :
http://www.laculdepescuit-turulung.ro/de-vanzare
se poate observa ca au si categorie intre 5-8 kg....
Cred ca daca un neavenit ca mine, fara cunostinte in domeniu si fara conexiuni , gaseste in 3 minute o oferta de cumparare crap intre 5-8kg oficiala, cu acte... un patron de balta care este interesat de populare si dezvoltarea unei balti...cu un efort minim gaseste sa cumpere (daca nu din tara din afara) si crapi de peste 10kg...
Trebuie doar sa ai interesul pentru asa ceva...
La fel si pentru accesarea de fonduri europene....daca iti ddai un pic interesul poti sa le accesezi linistit....daca mai esti si o balta cu renume, nu cred ca este vreo problema in a obtine 200-300 mii Eur sa iti faci o repopulare/populare ca la carte....
cate tone sa bagi de acesti bani??? 50-60 to? ca doar nu-l platesti ca la metro...dai 8-9 lei /kg adica vreo 2 Eur/kg...plus transport+ alte taxe...
Last minute edit :
http://www.carpforsale.net/carp_sales.html ia vezi aici...cum poate omul sa iti si personalizeze lotul daca vrei (a mai durat inca 5 minute sa caut) asa ca...
Ce bine era daca lucrurile erau asa simple ...
La fel se interpreteaza tot acest subiect ... cu Google-ul ...
Concret : Vreau sa cumpar si eu crapi de 10 ,12 , 18 , 26 kg ( cum sunt pe listele d-lui Petcu ) . Unde gasesc si la ce pret ? Ofer comision 10 % . !
Credeti ca mai iesea toata tarasenia asta daca erau alte variante sau credeti ca patronii carpodroamelor nu au auzit de Google ?
OK, uite cum facem ofer consultanta economica( specialitatea mea) contra cost, da-mi o cerere concreta, in care sa imi specifici exact cantitate, medie de bucati, termen de livrare( unul rezonabil si nu maine) etc...
Nu comision 10% ci facem un contract de presstari servicii, in care imi platesti serviciile, inlcusiv negocieerea de contract .
PS: fara sa am habar de armament sau avioane de antrenament am reusit sa ii bag pe cei de la IAR CRAIOVA SI ROMARM in licitatii interantionale....plecand de la 0. daca vrei dovada...da-mi pe pm o addresa de e-mail... discutam acolo toate conditiile colaborarii.Daca doresti aduc si recomandari , referinte de la fosti si actuali colaboratori (bineinteles va trebui sa asiguri confidentialitate pentru ca nu imi manjesc imaginea profesionala pentru nimeni si nimic).
Domnule Petcu - afirmatia dvs initiala a adus discutiile, la fel cum, inainte de postarea cu pestii din imagine nu ati pomenit nimic.... Cred ca macar dreptul asta il am , sa pot sa imi sustin parerea prin argumente. daca dvs nu le considerati adevarate astept contra argumentele. Cum am zis, Va stimez si cred ca o conversatie poate aduce mai multe foloase si nu doar polemici.