Corbu jud. Constanta
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Corbu jud. Constanta
Bravo Viorel, ma bucur ca te-ai distrat!! Te salut!
I Fish. Therefore I am.
Mersi, Pharaoh!
A fost o partida super, data viitoare vreau sa incerc la departare, cu plumb si peleta de Robin red mai mare (am eu o afinitate pentru pelete, asta e). Tin la current cu detalii!
Respect
A fost o partida super, data viitoare vreau sa incerc la departare, cu plumb si peleta de Robin red mai mare (am eu o afinitate pentru pelete, asta e). Tin la current cu detalii!
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Si a fost superba si urmatoarea iesire:
http://www.infopescar.tv/forum/post207597.html#p207597
Respect
PS Ţi s-a vindecat degetul ?
http://www.infopescar.tv/forum/post207597.html#p207597
Respect
PS Ţi s-a vindecat degetul ?
Sambata pe balta erau aproape toate standurile ocupate, am reusit sa gasesc loc la A4, doar ce se eliberase dimineata respectivă. Am luat mult ciortan, ceva mai răsărit a ajuns la 3,5 kg, in rest multă ciortănică foarte mică. Am luat la squid de 20 caras şi ciortănică aproape cât palma.
Duminică dimineaţa a bătut tare vântul din NNE şi valurile erau mari cât marginea pontonului, dar distracţia a fost mare.
Respect
Duminică dimineaţa a bătut tare vântul din NNE şi valurile erau mari cât marginea pontonului, dar distracţia a fost mare.
Respect
Salut, Marius
O sa incerc, am fost pana acum pe A-uri şi C-uri. Cu atâta vant din est, cred ca B-urile s-ar putea sa iasa castigătoare. Am inteles de la cei care erau pe balta ca pe A17 s-au luat multi crapi mari (intre 7 şi 10 kg, vreo 15 buc). Stii cumva daca este veridică informaţia?
Respect
O sa incerc, am fost pana acum pe A-uri şi C-uri. Cu atâta vant din est, cred ca B-urile s-ar putea sa iasa castigătoare. Am inteles de la cei care erau pe balta ca pe A17 s-au luat multi crapi mari (intre 7 şi 10 kg, vreo 15 buc). Stii cumva daca este veridică informaţia?
Respect
- darthfather
- senior
Sa inteleg Viorele ca ai fost sambata asta la Corbu?Eu am fost pe A7,la o partida de 12h dar eu am avut prezentari destul de dese si majoritatea intre 7-8 kg.Pacat ca nu ne-am intalnit.
Duminică dimineţă a venit un băiat de pe A7 (eu am fost pe A4) şi i-am dat cântarul ca să vadă cât caras a prins (mi-a spus undeva în jur de 5 kg şi era foarte bucuros pentru că de obicei nu prea mergea la pescuit şi acum prinsese mărişori şi destul de mult pentru el). Poate data viitoare ne vedem pe baltă (am un Peugeot 308 negru)!
Respect
Respect