Chiroiu 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Chiroiu 4
Am mutat subiectul dezbatut in ultimele pagini de aici , in ACEST topic !
- IULIAN C
- carpZone team
Cam asa e ,Florentin! Dar a rezolvat gor965 !
Acu ca a venit vremea povestilor la gura sobei,cand are timp o rugam pe Doamna Doina sa ne mai delecteze si pe noi cu ceva foto din arhiva dansei,daca nu e cu suparare,ca stiu eu din sursa sigura ca are muuuuulte....
Acu ca a venit vremea povestilor la gura sobei,cand are timp o rugam pe Doamna Doina sa ne mai delecteze si pe noi cu ceva foto din arhiva dansei,daca nu e cu suparare,ca stiu eu din sursa sigura ca are muuuuulte....
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- pescarul200461
- membru activ
Inca nu a inghetat apa ,atunci este vremea de povesti la gura sobei[calorifer]
Fotografiile doamnei Doina sunt frumoase indiferent de anotimp.
Fotografiile doamnei Doina sunt frumoase indiferent de anotimp.
Azi am fost pe Chiroiu la "Nuci" in stinga. Am ajuns la 5 jumate pe balta (noroc cu piatra pusa pe drum ), scot arsenalul ,montez rod-podul, lansete, tot .
Ora 7 trecute fix lansetele la apa.
M-am uitat pe balta si am zis "azi canci"
In schim o vreme fromoasa de se oftica George ca nu a facut petrecera azi.
George astep vesti si poze.
Ora 7 trecute fix lansetele la apa.
M-am uitat pe balta si am zis "azi canci"
In schim o vreme fromoasa de se oftica George ca nu a facut petrecera azi.
George astep vesti si poze.
va multumesc pentru atentie si pentru ca ieri dupa amiaza am reusit sa ajung pe balta ptr doar cateva ore,va trimit un cadru potrivit serilor de stat la povesti ....nu e chiar locul cu confort sporit(inca nu s-au montat geamurile ,dar are.... mijloc de transport!)
- george-alexandru
- Veteran
imi pare rau ca nu am avut aparat sa pozez baboii dar saptamana viitoare sigur voi pune si poze pt ca am vazut ca pestii inca coopereaza bine .am pescuit cu Valer la dig 20 de ore cu 4 lansete unde am pescuit si in concurs.am ales sa pescuim pe un pat simplu de pelete de 3 si 6 mm Bloodworm/Red Pepper de la Vision Baits lasate 4 ore intr/o baie de Maximino Bio Liver plus un strop de aroma de cramberry plus cateva rafale de cobra bile solubile .lansetele le/am incarcat cu bile tari(home made/uri made by GA lucrate pe Club Mix Solar) de 16 si 20 asortate cu pop/up/uri de fructe(ananas,capsuna).asa cum ma asteptam primul crap de 5 kg a venit la 4 dimineata la o bila de 16 cu pop up de capsuna de 10mm,pe la ora 8 unu de 8 kg la aceiasi momeala aceiasi lanseta,la ora 13 am regrupat lansetele in zona lansetei care a produs si am pus si aceiasi momeala si am mai fost incantati de inca 3 crapi 4-5 kg pana pe seara cand am strans.sper ca saptamana viitoare la final vremea sa fie bunicica sa fac(facem) un 24 de ore inainte sa bag sculele in revizia de iarna .
cateva instantanee de la intalnirea de ieri...
1,2,3 ...actiune!(de data aceasta motivata real de un peste in jur de 9kg pe saltea)
Ultima oară modificat 15 Noi 2009, 03:10 de către 2nna, modificat 1 dată în total.
Frumos, frumos.
Pacat ca nu a crescut apa.
Poate ajung sambata pe balta.
Pacat ca nu a crescut apa.
Poate ajung sambata pe balta.