Am fost de vineri pana sambata pe balta Chiroiu 4, impreuna cu un amic,la insistentele caruia am cedat (vazand emisiunea in care a fost prezentat concursul a ramas impresionat de balta si a vrut sa o incerce ). Eu vorbisem cu Valer de la turneu si mi-a spus ca ma asteapta oricand. Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale pentru amabilitatea si ospitalitatea cu care ne-a obisnuit deja,cred ca am reusit sa rezerv ultimul loc liber de pe balta , pontonul 1.
Cateva detalii despre partida: crapul nu l-am vazut la ochi, colegul a luat unul la 2,5 k. Am incercat la porumb cu diverse arome, nada pe baza de miere, boilies solubil. Carasul insa a mancat foarte bine, la toate lansetele de crap am prins doar caras. Vazand ca nu merge am scos lansetele de crap, si am inceput sa ma joc la sheffield, cu rezultate extraordinare, carasul facand partida de vis. Au intrat si cativa ciortanei la bat, bineinteles eliberati. A fost o partida relaxanta, asa cum mi-am si dorit. Crapul inca mai are alte preocupari, poate in 2-3 saptamani va incepe sa manance mai bine. Sambata dimineata a fost vremea mai urata cu vant , plaurii care au plecat la plimbare facandu-ne ceva probleme dupa ce ne-au agatat lansetele.
Felicitari d-lui Valer pentru amenajarea baltii, pontoanele sunt extraordinare, foarte comode si confortabile.
Paznici sunt baieti de treaba, daca iti vezi de treaba si respecti balta si regulamentul, nu ai probleme. Dar atentie, sunt cu ochii in patru asa ca nu incercati sa le inselati vigilenta, patruleaza tot timpul pe ambele maluri.
Pacat ca in noaptea de vineri cei care erau in fata cabanei paznicilor au preferat sa chefuiasca deranjand astfel prin comportamentul lor linistea baltii. La fel si a doua zi facand baie chiar in fata locurilor de pescuit, lucru care de altfel nu stiu de ce s-a permis de catre paznici si administrator, chiar daca a fost foarte cald.
Nu dau nume, ii cunosc pe cei care au fost acolo,se cred mari pescari la ei in club, sper insa ca pe viitor asemenea elemente sa nu mai fie lasate sa strice imaginea si linistea baltii . Daca vor distractie de acest gen , exista stranduri si berarii !
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS