Master scrie:Am fost azi la balta Chiroiu 4 impreuna cu proprietarul - balta inghetata, peisaj de vis ... Am facut si niste poze daca sunt doritori o sa le postez pe forum.
Din discutiile cu proprietarul pot a va spune ca dupa concursul din mai se va intocmi un regulament si se va putea pescui pe balta in regim C&R cu echipament corespunzator.
O balta si un proprietar care se respecta, ar putea da drumul si la pescuit la copca pentru toti, C & R, echipament corespunzator, regulament,paza etc.
A pros pos, ce ar trebui sa facem si noi acestia care tebuie sa fim recomandati, verificati si controlati ca sa mergem impreuna cu proprietarul pe Chiroiu 4?
Dupa cum am spus si in postarile mele anterioare am toata stima pentru cel care a preluat Chiroiu 4 si planurile sale de viitor! Ceea ce imi doresc eu , alaturi de foarte multi pescari care avem pricepere,tehnica si echipament, dar nu suntem afiliati la vreun club, este sa nu mai avem asemenea oprelisti, caci sincer va spun incepe si aici sa fie mai rau ca inainte de '90! Dar tot sincer va spun ca eu si prietenii mei, dadeam atunci si in baltile securitatii si ale gospodariei de partid si nu eram nici securisti, nici comunisti.
Nu uitati ca in seara de 25.12.89 s-a dat la TVR 1 filmul epocal Animal Farm, atunci animat. Avea motto : 4 (four) legs good/ 2 ( two) legs bad! Cine-l stie, cunoaste. Suntem oare noi .....personajele?
Incet, incet vom merge sa pescuim in Ungaria, Anglia, Franta....de ce nu Canada, caci daca platim si suntem corecti nu mai este nevoie de telefoane, recomandari,etc. Va pot da chiar eu niste linkuri in Anglia si Franta, dar consider ca e pacat de noi, de tara noastra si de apele noastre ....inca uitate de o legislatie adecvata.
Sincer este o recomandare pentru toti administratorii de balti : aveti regulament si paza, primiti-i pe toti care vor sa dea la peste,daca gresesc amendati-i si nu-i mai primiti.
Daca nu, e balta dvs. si aveti tot dreptul sa o gestionati cum credeti de cuviinta.