CARPZONII la balta TIBRINUL in actiune!
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: CARPZONII la balta TIBRINUL in actiune!
Va aduc o centrala si doua calorifere?
Suntem pregatiti...avem doua sticle de palinca din Ardeal.....asa ca frigul nu o sa se simta....
RAZVAN GHEORGHE-C.S NATURAL CARP
Ca bine zici..costelino scrie:Va aduc o centrala si doua calorifere?
Eu am fost acum mai bine de o luna cand in Bucuresti inca umblai in tricou si acolo noaptea era un frig de-ti ingheta si sufletul ... Oricum suna interesant , ma gandesc..si dau un raspuns pana vineri ...
Dan Serban
Ce ati mai auzit.....mai mananca crapul pe acolo?
te duci sa testezi noile bete?razvan scrie:Ce ati mai auzit.....mai mananca crapul pe acolo?
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Acum 2-3 sapt. au fost baietii, Iulian cu Cristi si au luat 1 singur crap ... din cate am inteles de la ei au pescuit in agatatura si crapul era inca in bataie...razvan scrie:Ce ati mai auzit.....mai mananca crapul pe acolo?
Dan Serban
Inca nu mi-am cumparat betele...astept sa le vand pe cele pe care le am acum...si de la primavara vedem.Tot in agatatura vreau sa merg si eu....sunt pregatit cu fire de 40-45.....
nando scrie:te duci sa testezi noile bete?razvan scrie:Ce ati mai auzit.....mai mananca crapul pe acolo?
Mergi?
cind?
- iulian petre
- Veteran
MAI bine vedeti sa nu fi scazut apa ca e perioada navodirilor si sa faci 400 km degeaba nu-i prea bine ....CRISTI cred ca avea telefonul paznicilor .......daca nu JOGA PETRE sigur il avea.
razvan scrie:nando scrie:te duci sa testezi noile bete?razvan scrie:Ce ati mai auzit.....mai mananca crapul pe acolo?
Mergi?
De sambata dimineata pana duminica(24 h)
nu participi la concurs?
nando scrie:nu participi la concurs?
Nu......prefer o partida pe tibrinu.....gata cu concursurile pe anul aceasta.....deci mergi pana la urma?
nu alta data
- iulian petre
- Veteran
AM uitat sa mai scriu de ultima iesire la Tibrinul....am plecat la pescuit impreuna cu CRISTI chititi sa pescuim in agatatura.....am ajuns acolo si ce sa vad niste carasari ocupase 3 locuri pana in agatatura (stanga ei)..la 25-30 metrii de unde incepea sa se vada in apa......ne uitam noi la agatatura atenti si vedem ca incepe cam la 50 metrii de mal dar.....nu stiam ce este sub apa . Incepem noi sa scoatem echipamentul din masina ca sa putem sa ajungem la lanseta si mulineta ca sa sondam fundul....si ce sa vezi?? ...la 7-8 metrii de agatatura care se vedea in apa era un platou de 2,5 metrii adancime si pe urma direct la 4 metrii .....deja i-mi facusem in minte strategia dar cand sa ne apucam sa desfacem echipamentul aud o voce ...locul e ocupat de noi...(.erau la 60 metrii de noi)....ne uitam unii la altii si plecam dezamagiti sa gasim alt loc dar a trebuit sa ocolim toata balta ca sa incercam sa dam de pe malul alaturat in zona agataturii.....dar erau 150 metrii
in concluzie am prins numai un crap de 9 kg si ala pe mijlocul baltii dar de sarit ,sareau in dusmanie in agatatura parca vroiau sa ne faca in necaz.ca nu ajungem acolo. ..
la plecare visam la urmatoarea partida in agatatura dar nu am mai apucat sa merg..
in concluzie am prins numai un crap de 9 kg si ala pe mijlocul baltii dar de sarit ,sareau in dusmanie in agatatura parca vroiau sa ne faca in necaz.ca nu ajungem acolo. ..
la plecare visam la urmatoarea partida in agatatura dar nu am mai apucat sa merg..