Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Sa fii siguriulian petre scrie:Acum am ajuns acasa :roll: :roll: ..in 24 ore am luat un crap de 4,5 kg ,Cristi unul putin mai mare 5,5 kg,Maty un crap si o salonta in jur de 3,5-4 kg..![]()
..Slab de tot si mic....
![]()
..cred ca pestele este bagat tot in agatatura ....urmatoarea iesire este de 48 ore locatia intre Gostilele si Albele.
ps. - CU noi a mers DANIEL (user sdaniel) care sper ca a invatat ceva nou...![]()
.
Te mananca ca pe maimuteiulian petre scrie:din pacate eu sunt foarte ,foarte incapatanat si nu concep sa i-au "bot" de doua ori la rand si daca nu ploua plec iar de data asta pt. 48 ore (vineri -duminica)...sunt convins si sigur 100% ca de data asta prind cel putin 10 crapi din care 2 de cel putin 10 kg ......m-am gandit ,m-am sucit....si am gasit raspunsul la toate intrebarile pe care mi le puneam !...cine are curaj (din cunoscuti) poate face pariu cu mine pe orice ca cel putin cat am scris o sa prind........!..SUNT "chitit" rau pe crapii de acolo care m-au facut sa nu mai dorm noaptea
![]()
dar am eu grija de data asta...
![]()
ps. cine vrea sa mearga sa-mi trimita pm. ......nu stiu cate locuri sunt unde vreau sa pescuiesc ca nici nu stiu unde sigur o sa pescuiesc dar sper ca "nasul" sa ma ghideze spre "locul fierbinte" :roll: ...
daca n-ai "mosmondeli" te duci de pomananando scrie:de joi sint liber si ma duc sa ocup locurile inaintea ta
----------------sdaniel scrie:daca n-ai "mosmondeli" te duci de pomananando scrie:de joi sint liber si ma duc sa ocup locurile inaintea ta
eu am glumit iulicaiulian petre scrie:----------------sdaniel scrie:daca n-ai "mosmondeli" te duci de pomananando scrie:de joi sint liber si ma duc sa ocup locurile inaintea ta
STAI linistit ca e tot prieten de-al meu (nostru) cunoscut tot pe forum....eu cred ca unii cred ca glumesc cand invit alaturi de mine pe orice pescar care vrea sa mearga cu mine (noi)..!.eu nu am uitat de unde am plecat niciodatasi stiu ce greu este sa vezi ce te intereseaza LIVE.