balti in arges
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- tudor mircea
- Veteran
balti in arges
As dori sa aflu daca stiti cumva ce balti sunt deschise pe perioada prohibitiei ,in arges sau in apropiere.Vreau si ceva detalii despre ele daca aveti.MULTUMESC!
- tudor mircea
- Veteran
Re: balti in arges
stie cineva de balta de la Teiu?E cumva deschisa pescuitului sportiv?Dar de balta de la Potcoava,imi poate da cineva informatii?
- tudor mircea
- Veteran
tot eu va anunt!Oarja e inchisa,iar Flamina e o mare teapa!
salut tudor de unde esti din PITESTI? k si eu sunt tot din pit DMX_X_DOG ID meu poate tinem legatura dak vrei bineinteles si dupa prohibitie poate iesim la niste partide de pescuit:) poate facem o trupa de pitesti
- tudor mircea
- Veteran
Salut!Eu sunt din mioveni,dar nu e probleme.Da,mi-ar face placere sa facem ceva partide de pescuit.Tinem legatura!ID de mess:mircea_mrc28
- Margescu Romeo
- senior
Mircea , m-ai gasit . Sunt din Mioveni.Cand vrei sa mergi la pescuit ?
- tudor mircea
- Veteran
nu stiu!Deocamdata e prohibitie,iar de balti unde se prinde nu stiu nimic.Daca stii tu ceva,zi-mi si mie!
Salutare Miovenarilor!Si eu sunt din Mioveni[ce mica e lumea ].Din cate stiu eu,am un prieten care a fost acolo, balta de la Potcoava e deschisa,taxa e aceeasi ca anul trecut si mergea binisor la pluta pe coada la patratica de mamaliga sau la bobita de cauciuc [s-a luat si ciortan la 1 kg!].Anul trecut a mers bine bine la vierme.Am fost Duminica la un lac la Suseni fara sa vreau.A batut vantul foarte tare dar am luat in 4 ore in jur de 5kg de caras frumusel 300-400 gr\buc.Daca vreti sa mai vorbim pe mess,id meu este KO_STEEL.FIR INTINS
Salutare Miovenarilor!Si eu sunt din Mioveni[ce mica e lumea ].Din cate stiu eu,am un prieten care a fost acolo, balta de la Potcoava e deschisa,taxa e aceeasi ca anul trecut si mergea binisor la pluta pe coada la patratica de mamaliga sau la bobita de cauciuc [s-a luat si ciortan la 1 kg!].Anul trecut a mers bine bine la vierme.Am fost Duminica la un lac la Suseni fara sa vreau.A batut vantul foarte tare dar am luat in 4 ore in jur de 5kg de caras frumusel 300-400 gr\buc.Daca vreti sa mai vorbim pe mess,id meu este KO_STEEL.FIR INTINS
- tudor mircea
- Veteran
la suica afost cineva anul asta?
- Margescu Romeo
- senior
A fost cineva la Budeasa si a stat pana la 9 seara ca dupa aia a inceput spectacolul.Sau lansat la apa ''setcarii ,,au impanzit barajul fara nici o tema .Eu ma gandeam sa merg dar mam razgandit.
- tudor mircea
- Veteran
Pai ce sa prinzi la budeasa?Acolo poate sa mergi doar la un gratar.
- Margescu Romeo
- senior
A inceput sa manance carasul la Budeasa.
- tudor mircea
- Veteran
in ce locuri mananca la budeasa carasul?
- Margescu Romeo
- senior
In dreptul servisului de la Budeasa , pana in politie