Fire incinse!!!IULIAN C scrie:In cateva ore merg pe aceasta balta,dimineata cand ma intorc vin cu noutati despre balta cat si cu rezultatele partidei(sa speram bune)!
Balta Valea Mare
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Balta Valea Mare
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
- daddy caddy
- senior
IULIAN C scrie:In cateva ore merg pe aceasta balta,dimineata cand ma intorc vin cu noutati despre balta cat si cu rezultatele partidei(sa speram bune)!
LA CUM PARE,NU PREA AI AVUT REZULTATE SAU NU SUNT NOUTATI???
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- IULIAN C
- carpZone team
In urma unei perioade prelungite de nesomn,am ajuns pe balta,am facut nada,am nadit,am reusit sa arunc si lansetele...insa dupa gratar si-o bere,am prins captura vietii mele,prima si ultima sper : un somn pana dimineata la 6:30 !daddy caddy scrie:IULIAN C scrie:In cateva ore merg pe aceasta balta,dimineata cand ma intorc vin cu noutati despre balta cat si cu rezultatele partidei(sa speram bune)!
LA CUM PARE,NU PREA AI AVUT REZULTATE SAU NU SUNT NOUTATI???
Cand m-am trezit imi venea sa urlu de ciuda ca am ratat o partida de pescuit...
In schimb,baietii cu care am fost au stat " pe ele" si au avut activitate din plin,daca nu ma insel 11 pesti in mai putin de 12 ore!
A intrat la momeli diferite,nu numai la un anume tip,trasaturi au fost si la baietii ajunsi dimineata ,am vazut drill-uri la mai multi!
Ca atare,sunt multumit ca a intrat pe nada mea,am pierdut un concurs cu al meu coleg,dau 5 beri si astept sa-mi acorde revansa ...cat de curand!
Multumiri administratiei baltii pentru ospitalitate !
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- bike2maniac
- utilizator
Salutare,
nu a mai mers nimeni la aceasta balta...?
As merge in week-end dar nu sunt hotarat...
nu a mai mers nimeni la aceasta balta...?
As merge in week-end dar nu sunt hotarat...
Catch & release ... rulez
Felicitari! dar fara suparare cel putin din poza asta nu reiese ca are mai mult de 4kg
- sece4u20
- senior
daca intindeam mainile spre aparat(telefon :d) poate iesea mai mare nu ??? ) poza a fost facuta fara alte pregatiri cum des vad pe la alte postari! o sa pun si un mic filmulet sa vezi!
http://www.youtube.com/watch?v=qiFXq1jx ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=qiFXq1jx ... e=youtu.be
- Marian Tomescu
- senior
Perfect de acord cu colegul....Exo_luci scrie:Felicitari! dar fara suparare cel putin din poza asta nu reiese ca are mai mult de 4kg
Eu cred ca vrei sa promovezi balta dar, fara sa am intentia sa ironizez, am mai vazut si noi crapi de 8 kg. Nu are nici pe departe 8, poate 5 sau 6 kg, cu indulgenta, dupa parerea mea.
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!
sece4u20 scrie:ieri, 07.09.2013, a iesit un peste mic de aproximativ 8 kg.
"Aproximativ" ala dovedeste ca nu a fost cantarit, deci fiecare poate sa creada ce vrea inclusiv cel care l-a prins. Nici eu nu cred ca are mai mult de 4-5 kg.
- daddy caddy
- senior
sece4u20 scrie:ieri, 07.09.2013, a iesit un peste mic de aproximativ 8 kg.
I-AM ARATAT POZA FETITEI MELE DE 6 ANI,CARE MA INTREBAT...... CATE KG ARE PESTELE ALA TATI? 8KG ZIC EU!!STI CE MI-A SPUS?
PINOCHIOOOOOOOOOOOO,TU ESTI?
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- dragan claudiu
- Veteran
HaHaHa.... e buna...daddy caddy scrie:sece4u20 scrie:ieri, 07.09.2013, a iesit un peste mic de aproximativ 8 kg.
I-AM ARATAT POZA FETITEI MELE DE 6 ANI,CARE MA INTREBAT...... CATE KG ARE PESTELE ALA TATI? 8KG ZIC EU!!STI CE MI-A SPUS?
- Marian Tomescu
- senior
Esti criminal, Radule!daddy caddy scrie:sece4u20 scrie:ieri, 07.09.2013, a iesit un peste mic de aproximativ 8 kg.
Ce fata desteapta ai si ce naiv esti tu......!!!
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!
- sece4u20
- senior
daddy caddy scrie:sece4u20 scrie:ieri, 07.09.2013, a iesit un peste mic de aproximativ 8 kg.
bine. cum spui tu gica contra!!! ca dupa cate observ tu cauti nod in papura cam la toti !!! fi tu mai catolic ca papa!!!
Nu cred că e important să ne certăm pe cate kg are. Important cu adevărat ar fi că în baltă există și crapi mai mari de 3 kg. Sincer, mie nu îmi reiese unde a fost făcute filmul sau poza. Așa că îl rog pe cel care a stârnit atâta vâlvă să posteze și alte imagini din care să se vadă balta unde a fost prins peștele.
P.S. Mie din filmul de pe youtube îmi pare mai mare decât 4-5 kg. Probabil vreo 7-8 kg.
P.S. Mie din filmul de pe youtube îmi pare mai mare decât 4-5 kg. Probabil vreo 7-8 kg.
- sece4u20
- senior
astept ca cei din echipa energy carp brasov sa posteze si ei ceva poze facute duminica 08.09.2013 cand au fost pe balta si au avut capturi una dupa alta!!!