Balta de pescuit Canalul Vechi Medgidia
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Balta de pescuit Canalul Vechi Medgidia
Am auzit de o balta amenajata de un an si populata la Medgidia si am facut un ocol pentru informatii si vizionare. Conditiile sunt decente, drumul perfect si, ce mai, postez nformatiile.
Re: Balta de pescuit Canalul Vechi Medgidia
Fisierele sunt prea mari si a trebuit sa la mai micsorez
- georgemarian
- Veteran
Taxa 70 lei 12 h cr?:)) da si un gratar la 12? ROMANIAA!
Pai nu trebuie sa-si scoata omul parleala? Cica plateste cea mai mare taxa anuala pentru concesiune.
Asa se promoveaza si incurajeaza pescuitul c&r in romanica.
Asa se promoveaza si incurajeaza pescuitul c&r in romanica.
I Fish. Therefore I am.
Nu-i fac reclama, dar avand in vedere ca prin Constanta nu mai poti sa pescuiesti decat la Corbu, am considerat ca sunt info utile pentru pescarii din Dobrogea si nu numai. Chestia este ca am ajuns foarte usor la balta. Cum am trecut podul din Medgidia, m-am intors la baza podului si am luat-o pe malul canalului spre Cernavoda, maxim 800 - 900 de metri. Am vorbit cu un Nea de acolo si spunea ca pun la dispozitie si gratar si foisor. Aveau pontoane amenajate, parcare interioara iar ce m-a incantat a fost ca au si spatiu de joaca pentru copii. Mai ramane sa vedem daca are si balta peste .
- georgemarian
- Veteran
OK,inteleg ca nu faci reclama,si eu am o balta unde pescuiesc foarte des,si nu e tocmai ieftina,dar este apropae de mine,si se prinde :)si cand am zis ceva de ia,multi au sarit ca as avea vreo'legatura dar...asa taxe sincer,exagereaza,sau profita de faptul ca in zona aia nu prea sunt balti bune..Fir intins !Amos scrie:Nu-i fac reclama, dar avand in vedere ca prin Constanta nu mai poti sa pescuiesti decat la Corbu, am considerat ca sunt info utile pentru pescarii din Dobrogea si nu numai. Chestia este ca am ajuns foarte usor la balta. Cum am trecut podul din Medgidia, m-am intors la baza podului si am luat-o pe malul canalului spre Cernavoda, maxim 800 - 900 de metri. Am vorbit cu un Nea de acolo si spunea ca pun la dispozitie si gratar si foisor. Aveau pontoane amenajate, parcare interioara iar ce m-a incantat a fost ca au si spatiu de joaca pentru copii. Mai ramane sa vedem daca are si balta peste .
Are, are. Oricum e de salutat aparitia oricarei amenajari de acest gen. Cu cat mai multe cu atat bine pentru pescari.
I Fish. Therefore I am.