Balta Crap

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
besliu
senior
senior

Balta Crap

Mesaj de besliu » 16 Iun 2009, 22:42

recomandati-mi si mie va rog o balta in care sa aiba Crap si sa mearga, chiar dc este mic !!Doar pt distractie !!! Dar fara Tancabesti , Moara Vlasiei ,Peris , Darvari. Una mai necunoscuta !!!!

Master
membru activ
membru activ

Re: Balta Crap

Mesaj de Master » 17 Iun 2009, 12:21

Eu ma duc la Chiroiu 4. Poti sa incerci ...

De obicei nu am timp si ma duc la pescuit in w-end - partide de 10-12 ore.

Niciodata nu am plecat fara sa prind 2-3 crapi ... Exceptand o parida din luna februarie cand era apa foarte rece. De obicei de la 8:00 AM pana la 8:00 PM se prind intre 5 si 10 buc. Media este undeva intre 4-6 kg. Balta are si mult ten care poate sa-ti faca ziua minunata in aceasta perioada a anului.

E mult mai liniste decat pe alte balti si rezultatele nu sunt de neglijat. Ultima data am prins unul de 9 kg.
http://infopescar.tv/forum/balti-iazuri ... 8-210.html

FIR INTINS !

P.S. Balta e salbatica asa ca nu te prosti cu bile - mergi pe porumb ca nu am dat rateu niciodata :D
Traiesc in tara tuturor posibilitatilor. Frumoasa tara... pacat ca e locuita...

besliu
senior
senior

Mesaj de besliu » 17 Iun 2009, 21:30

Am inteles ca e agatatura pe chiroiu!!! aia sa taiat stuful si sunt tuleie de stuf pe la fund si lasi o multime de naditoare !!! E adevarat ???? zii si niste cerinte de pe aceasta balta taxa , retinere peste etc !!! Mersi astept raspuns !!

booghy28
membru activ
membru activ

Mesaj de booghy28 » 17 Iun 2009, 21:38

A. Taxe de pescuit

1.Pescuit C/R
• 60 ron / 12 ore - indiferent de zi
• 80 ron / 24 ore - incepand de luni ora 6 00 pana vineri ora 600
• 100 ron /24 ore – de vineri ora 600 pana luni ora 600
• 60 ron/ 24 ore –Membrii CARP ZONE – indiferent de zi
• Sunt disponibile 10 abomante anuale cu numar nelimitat de partide /600 euro

2. Retinere a maxim 5 kg din speciile: crap, cteno, novac, caras, cu greutate de maxim 3 kg/buc:
• 100 ron / 12 ore - se pescuieste exclusiv ziua intre orele 600 ÷ 1800:
3. Premiul acordat saptamanal:
- Cel mai mare crap: 50 ron - valabil doar pentru pescarii care pescuiesc in sistemul C/R, pentru capturile prinse in
intervalul vineri ora 600 ÷ duminica ora 1800
4.Premii acordate la sfarsitul sezonului de pescuit ( 15 noiembrie)valabil doar pentru pescarii care pescuiesc in
sistemul C/R :
- Cel mai mare crap: 500 euro
- Cel mai mare cteno: 500 euro
- Cel mai mare numar de partide de pescuit: abonament 1 an
* De la aceste premii sunt exceptati angajatii firmei SC VENUS STONES SRL .

B.Regulament de pescuit

1.Se pescuieste cu maxim 4 lansete (undite).
2.Fiecare pescar poate fi insotit de o persoana cu drepturi si obligatii egale in ceea ce priveste pescuitul( se poate
pescui in echipa de 2).
3.Este interzis pescuitul la rapitor, capturile accidentale se elibereaza neconditionat.
4.Copii cu varsta sub 14 ani si femeile care insotesc pescarii care achita taxa de pescuit pot pescui cu o undita
gratuit, exclusiv in sistemul C/R.
5.Plantatul cu navomodele este permis fara extrataxa.
6.Este interzisa nadirea cu seminte in stare uscata.
7.Este interzisa folosirea oricarui tip de inaintas (monofilament sau multifilament).
8.Se pescuieste ( la lansete) exclusiv cu momeala pe fir de par.
9.Sunt permise doar monturi cu un singur carlig si cu posibilitatea eliberarii plumbului (sau naditorului) in cazul
ruperii firului principal.
10.Pescarii trebuie sa fie dotati cu saltea de primire, spray dezinfectant si saci de pastrare ecologici.
11.Este interzisa pastrarea in acelasi sac a capturilor de catre mai multi pescari si cedarea pestilor prinsi altor
pescari.

12.Capturile cu greutate mai mare de 3 kg vor fi eliberate imediat.
Pestii morti datorita manipularii necorespunzatoare vor fi imputati la pretul stabilit de administratorul lacului si
predati acestuia.
13.Pescarii si insotitorii sunt obligati sa se comporte civilizat, fara urlete, scandal, muzica si alte manifestari
huliganice.
14.Standurile se vor lasa curate, gunoiul fiind strans si depozitat in sacii de gunoi primiti la venirea pe balta.
15.In standurile din zona de protectie in care cuibaresc pasarile, accesul se face cu barca, cu ajutorul personalului
baltii.
16.O data cu primirea bonului in urma achitatii taxei, pescarii vor semna pentru insusirea regulamentului si a
penalitatilor in cazul nerespectarii acestuia.
17. Pentru pescuitul de noapte este obligatorie recomandare .

Relatii, recomandari, rezervari:
- Dan Marinita – 0744.841.033/ 0728.942.421
- George Alexandru – 0761.284.968/ 0723.878.564

asta am gasit si eu despre chiroiu 4....sper sa te ajute

besliu
senior
senior

Mesaj de besliu » 17 Iun 2009, 22:07

Eu am auzit ceva de 50 ron si se poate retine 10 kg caras si crapul se elibereaza !!!??! acum nush care e pana la urma taxa !!!

booghy28
membru activ
membru activ

Mesaj de booghy28 » 17 Iun 2009, 23:33

besliu scrie:Eu am auzit ceva de 50 ron si se poate retine 10 kg caras si crapul se elibereaza !!!??! acum nush care e pana la urma taxa !!!
suna si tu la unul din numere..Dan Marinita – 0744.841.033/ 0728.942.421
- George Alexandru – 0761.284.968/ 0723.878.564
daca afli ceva zi-mi si mie......
fir intins **==

Master
membru activ
membru activ

Mesaj de Master » 18 Iun 2009, 11:35

La caras se da la Varga si se pot retine 10 kg.

La crap se da exclusiv C&R. Regulamentul e postat pe forum.

Referitor la agatatura depunde foarte mult cu ce monturi dai. Eu am gasit niste ace longshank cu care dau cu porumb pe fir de par cu popup din spuma flotanta mai mare astfel incat acul sa floteze 3-4 cm si e OK. Daca pui si spuma solubila in ac sa aseze montura incet pe fund nu o sa ai probleme.

Trebuie sa cauti un loc mai fara agatatura. Daca te duci in w-end vorbeste cu seful paznicilor Dan Mauru si o sa te indrume el spre un loc mai fara agatatura. In principiu cauta sa lansezi aproape de stuf pentru ca structurile existente nu au fost taiate. S-au taiat cu cositoarea plaurii care migrau pe apa si pe fundul apei gasesti stepi de stuf. Dar e vital sa lasi montura sa cada pe fundul apei fara sa tragi de lanseta. O lasi sa se aseze si intinzi foarte usor firul.

Si inca o recomandare - folositi fire de 0.36 sau 0.4 ca chiar daca se agata poti sa tragi stuful la mal ca e destul de putrezit si se rupe repede.

Crapul de 9 kg din avatar la-m prins pe o zona unde era perie de stuf substratul. :D Dar daca ai rabdare sa faci ce am scris mai sus nu o sa-ti para rau.

Fire zbuciumate ! **==

Master
membru activ
membru activ

Mesaj de Master » 18 Iun 2009, 12:17

POZA CU DAN MAURU !

Umbla pe balta cu o Honda CRV verde - si are 140 kg. Nu ai cum sa-l confunzi.
Fişiere ataşate
IMG_7782.jpg

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”