Afumati 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- alexpescarul
- junior
Afumati 4
O partida buna, a fost putin cam dificila , cu vantu si ploaia dar a meritat, in data de 25.04.2009
Afumati 4, o gasiti de pe DN1, faceti la dreapta cand intalniti lacurile din Localitatea Afumati, tineti drumu pe langa balta, pana gasiti o casa pe partea dreapta!
Taxa este de 50/pers pt 24 de ore, scule puteti folosi cate vreti, peste luati cat prindeti.
Eu am prins 7 kg de caras potrivit. Am pescuit cu o singura undita cu un ac, de la ora 6 pana la 17:30. Momeala folosita, VIERMUSI.
Balta e curata, locuri de pescuit sunt destule, oriunde ai sta prinzi peste . Administratorii baltii sunt ok, din gate stiu balta face parte din AGVPS, asa scria pe chitanta.
Merita sa mergeti la Afumati 4.
FIR INTINS
Afumati 4, o gasiti de pe DN1, faceti la dreapta cand intalniti lacurile din Localitatea Afumati, tineti drumu pe langa balta, pana gasiti o casa pe partea dreapta!
Taxa este de 50/pers pt 24 de ore, scule puteti folosi cate vreti, peste luati cat prindeti.
Eu am prins 7 kg de caras potrivit. Am pescuit cu o singura undita cu un ac, de la ora 6 pana la 17:30. Momeala folosita, VIERMUSI.
Balta e curata, locuri de pescuit sunt destule, oriunde ai sta prinzi peste . Administratorii baltii sunt ok, din gate stiu balta face parte din AGVPS, asa scria pe chitanta.
Merita sa mergeti la Afumati 4.
FIR INTINS
Re: Afumati 4
Dc dai pe lanseta poti prinde si ceva mai mare ??? a prins cineva pe acolo crap sau ciortan ??
am fost cu 8 lansete si nu am luat mai mult de 1kg nu mia placut deloc balta dar mai depinde si de noroc nu
cu o saptamina in urma a mers foarte bine balta.sa prins crap intre 3--- 5.5gk.pe teava
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
-
- Veteran
A-ti fost vreunul pe Afumati 4 In ultima saptamana, ai voie sa le plantezi acolo ?
-
- Veteran
Chiar nu a mai ajuns nimeni pe Afumati 4 ?
din cite stiu . nu ai restrictie la plantatmircea pescar scrie:Chiar nu a mai ajuns nimeni pe Afumati 4 ?
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
-
- Veteran
Ok, dar nu sti de nimeni sa fi pescuit acolo In ultima vreme acolo ?