A FOST CINEVA PE MOSTISTEA???
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
A FOST CINEVA PE MOSTISTEA???
salut,as vrea sa merg pe aceasta balta mostistea din calarasi dar nu stiu nimic despre ea inafara de ce spune pe pescuitul,ast rasp.,multumesc.
Re: A FOST CINEVA PE MOSTISTEA???
am fost anul trecut, e braconata mult da mai are niste caras prin ea. in perioada cind incepe carasul daca cunosti locurile faci treaba da daca te duci tu de chiaun nu prinzi nimic, eu am fost cu un prieten care avea neamuri prin sat si nea dus la locuri bune.
Tel0762.865.274
poate sa mi spuna si mie niste locuri ok,precizez ca o sa merg cu trenul.multumesc
- georgemarian
- Veteran
prinzi numai carasel,daca vrei sa te duci,are foarte mult,cel putin anul trecut asa era,nu cred ca sa schimbat multe
Nu stiu locuri ca nea dus un pescar deal zonei o ruda dea unui prieten. Am prins caras mare 300-400 de gr dar trebuia lansat departe cam 80 de metri de mal unde apa avea un prag brusc de la 1m la 3-4 m, pina in 80 de m daca lansai unde apa avea 100-120 cm prindeai carasel mai mic ca palma si biban cit degetu.
Nu te duce ca bati drumu aiutea, mai e si prohibitie pe deasupra si poate te alegi si cu vreo amenda.
Nu te duce ca bati drumu aiutea, mai e si prohibitie pe deasupra si poate te alegi si cu vreo amenda.
Tel0762.865.274
- janes romanes
- senior
ca idee un loc bun de ce vrei tu da tot asa tre sa intri cativa metrii in apa ca sa lansezi sunt locurile imediat cum iesi din bosneagu...ca si localizare pt ca mostistea e imensa cum ajungi la digul dintre mostistea si canalul dorobantu din satul dorobantu faci stanga spre bosneagu si faci ceva km pana acolo chiar si cu trenu daca te duci!!! cum vrei tu sa te duci e mai complicat dar daca te duci cu trenu tre sa stai cel putin o noapte acolo cu cortu ca e ceva distanta de bucuresti cam vreo 80 km daca mai tin eu bine minte!!!fir intins