senzori Delkim

Moderatori: gor965, mini_mic

Scrie răspuns
mardare
membru activ
membru activ

senzori Delkim

Mesaj de mardare » 11 Dec 2008, 21:35

As dorii sa cunosc diferenta dintre senzorii Delkim cu statie si fara statie.
Este aceeasi calitate,au sensibilitatea sunetul tonurile la fel?
Ma intereseaza orice informormatie despre achizitionarea acestor senzori fara statii,DAR SI PRETURILE!
Va multumesc!! =D>

mihai001
membru activ
membru activ

Re: senzori Delkim

Mesaj de mihai001 » 12 Dec 2008, 00:59

Sint aproape identice inafara de 3-4 optiuni care le are cel cu statie(semnal anti furt,semnal distanta statie).Fara statie exista doua variante Delkim Plus si Delkim EV Plus.Delkim Plus este aproape identic celui cu statie si costa cam 110 euro in germania si Delkim EV Plus este varianta un pic mai simpla si costa intre 75-90 euro.Descrierea completa o gasesti pe siteul Delkim.uk.

mihai001
membru activ
membru activ

Mesaj de mihai001 » 12 Dec 2008, 01:06

Scuze adresa corecta este www.delkim.co.uk si descrierea este in 5 limbii.

mardare
membru activ
membru activ

Mesaj de mardare » 13 Dec 2008, 00:03

Multumesc mult Mihai!
Acum sunt documentat.Apreciez gestul!Sarbatori fericite!

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 13 Dec 2008, 01:04

Am inteles ca la astea Plus merge sa le conectezi un transmitator ptr. statie- Delkim - Tx Plus Micro Transmitter ,dar te costa cat avertizorul ~x( ...ori poti folosii un "adaptor universal"- Gardner ATTx V2 Remote System
http://www.crazycarp.com/755/Gardner-AT ... -Rod).html
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

mihai001
membru activ
membru activ

Mesaj de mihai001 » 13 Dec 2008, 20:26

Da la Delkim plus si la EV merge orice fel de statie chiar si cea de la Gardner.Poti folosi si cea de la Fox txr plus.Daca statia nu are mufe de 3,5 iti trebuie adaptoare de la 2,5 la 3,5.Statia de la Fox are 8 cabluri 4 de 2,5 pentru semnalizatoare Fox sau alte firme si 4 de 3,5 pentru Delkim.Cea de la Gardner trebuie sa o comanzi in functie de ce alarme ai pentru ca au doua feluri de mufe de 2,5 si de 3,5.Sa stii ca exista si statii mai ieftine decit cea de la Gardner eu folosesc una de la Askari pentru 4 alarme si ma costat 79 de euro completa.Am uitat sa zic ca Delkim are intrarile pentru statie de 3,5 si restul de alarme de la alte firme au de 2,5.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 13 Dec 2008, 23:04

Da ,de asta cu dimensiunea intrarilor la Delkim am aflat si eu cand am citit de ATTx ! Oricum ,vad ca e compatibila cu mai toti senzorii si mai are si raza mare de actiune !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

mihai001
membru activ
membru activ

Mesaj de mihai001 » 14 Dec 2008, 14:16

Da gor965 dar la pretul ala poti sa iei si setul de la Fox TXR Plus la aceiasi bani cam 250 de euro si ai tot ce vrei la el si merge la toate alarmele pentru ca are 4 cabluri de 3,5(delkim) si 4 cabluri de 2,5(restul de alarme) plus set acumulatori,incarcator pentru acumulatori etc.Cel de la Gardner este inventia lui Leon Hoogendijk si a fost la inceput de el vindut.Cel de la Leon lau avut multi prieteni de ai mei francezi si nici unul nu a fost multumit de el.Plus ca la cel de la Gardner esti si legat de acelasi sistem de alarme in caz de vrei cu timpul sa schimbi alarmele trebuie sa schimbi si statia.

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 15 Dec 2008, 04:29

Si mai e o "mica" diferenta fata de altii, care de altfel face si diferenta de pret. Delkim functioneaza pe senzor de presiune piezoelectric (ca acul pick-up-ului), nu are rola de cauciuc.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

mardare
membru activ
membru activ

Mesaj de mardare » 15 Dec 2008, 13:53

Au fost pe piata acum citiva ani buni la mag.Big fish cind vindea domnul MUSARO niste senzori italieni MILO,SENZORI APROAPE CA DELKIMULla pretul de 150 ron.Cind am cumparat 4 buc eram asa de mirat ca nu aveau rola incit era gata sa refuz ,insa domnul Musaro a stat sa ma lamureasca.Acesti senzori ii folosesc si acum dar pe piata nu am mai gasit asa ceva decit DELKIM! Multumesc domnului Florentin. AM SI EU O INTREBARE PENTRU D.V. DE CE PE 2004 AVETI DECIT O EMISIUNE ,CA LA ARHIVA ASA ESTE DECIT UNA! PE 2005 AVETI DOAR CITEVA, 2006 APROAPE TOATE! NU LE MAI AFISATI??? SAPTAMINA TRECUTA AM STAT PESTE 24 ORE CIND ATI DAT RELUARE EMISIUNILE VECHI IN FATA CALCULATORULUI! P. S .DACA IN VIITOR LA SFIRSITUL EMISIUNII ...SA PUNETI ULTIMILE NOUTATI IN MATERIE DE SCULE ,NADA AR FI CEVA ..CA ODINIOARA! SPER CA NU SINTETI SUPARAT CA AM AVUT CURAJUL SA VA SCRIU! Nu sint adeptul calculatorului dar incerc. si eu ca un pescar sa fac ceva pentru pescari.Cu stima si respect PENTRU TOT CE FACETI. FIR INTINS PE 2009! **==

Post editat - Gor965

Dl.Mardare ,va rog frumos sa nu mai scrieti cu litere mari ! Conform limbajului format pe Net ,se interpreteaza ca va rastiti (ridicati tonul) la cineva ...si aici intre noi (pescarii) nu e cazul ! Va multumesc ptr. intelegere !Fir intins !

mardare
membru activ
membru activ

Mesaj de mardare » 15 Dec 2008, 19:36

Scuze ,dupa cum se vede sint incepator si nu am stiut cum se scrie pe calculator. O mie de scuze. Acuma am inteles! Cu stima si respect.

Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”