din cauza transportului mi-am ciobit navomodelul in cateva locuri. nu intra apa dar se cede urat penru ca a sarit din fibra sau ce material e acolo.
am unul din modelele cu 2 cuve si 2 elici de la nicnav (nu stiu exact care)
as dori informatii sau o locatie unde sa ma duc si sa-l repar. as vrea sa-l si vopsesc cu o culoare mai vie (jumatatea din fata) sa-l vad ziua pentru ca la distante mai mari nici nu-mi dau seama daca vine spre mal sau de indeparteaza.
o alta chestie care cred ca m-ar ajuta noaptea ar fi cate 2 lumini fata/spate sa-mi dau seama cand vireaza stanga/dreapta.
si telecomanda e deficitara dar acolo e mai scumpa lucrarea si nu cred ca sunt dispus sa investesc pentru ca si asa ma bate gandul sa-l vand!
multumesc!
reparatii si imbunatatiri navomodel
- raduionescu45
- senior
Re: reparatii si imbunatatiri navomodel
Este un user Jonny_23 care se pricepe si te poate ajuta. Da-i un pm
- raduionescu45
- senior
am s-o fac. multumesc!
- eugencostandis
- membru activ
salutare repar si modific navomodele tel 0726750192raduionescu45 scrie:din cauza transportului mi-am ciobit navomodelul in cateva locuri. nu intra apa dar se cede urat penru ca a sarit din fibra sau ce material e acolo.
am unul din modelele cu 2 cuve si 2 elici de la nicnav (nu stiu exact care)
as dori informatii sau o locatie unde sa ma duc si sa-l repar. as vrea sa-l si vopsesc cu o culoare mai vie (jumatatea din fata) sa-l vad ziua pentru ca la distante mai mari nici nu-mi dau seama daca vine spre mal sau de indeparteaza.
o alta chestie care cred ca m-ar ajuta noaptea ar fi cate 2 lumini fata/spate sa-mi dau seama cand vireaza stanga/dreapta.
si telecomanda e deficitara dar acolo e mai scumpa lucrarea si nu cred ca sunt dispus sa investesc pentru ca si asa ma bate gandul sa-l vand!
multumesc!
0737245680