Recomandare husa lansete
- Alexandru Mihai
- Veteran
Recomandare husa lansete
Asa cum scrie și în titlu ma interesează o husa pentru lansete de 3,90, idea e ca vreau o husa fără buzunarul lateral pentru lansete echipate cu mulinete...doar pentru lansete, umbrela, etc. Ideal ar fi o husa pentru 6 lansete.
Aștept de la voi idei.
Aștept de la voi idei.
Re: Recomandare husa lansete
baracuda , 120 lei
- Alexandru Mihai
- Veteran
Multumesc Vio...alte pareri?vioril scrie:baracuda , 120 lei
- Madalin Dirla
- Veteran
- Alexandru Mihai
- Veteran
@Mădălin
@Mikif
Mulțumesc pentru idei...dar aceste huse au buzunar lateral pentru mulinete...și eu nu vreau asa ceva.
Eu vreau o husa fără buzunarul lateral pentru mulinete.
@Mikif
Mulțumesc pentru idei...dar aceste huse au buzunar lateral pentru mulinete...și eu nu vreau asa ceva.
- Madalin Dirla
- Veteran
PAI..........comisionul meu nu se mai punemikif scrie:Daiwa infinity este 330
- Madalin Dirla
- Veteran
Material din dragon,croitor din obor si ai rezolvat preoblemaAlexandru Mihai scrie:@Mădălin
@Mikif
cand mi-am luat MTX 14 am cautat si eu acelasi tip de husa , dar nu am gasit , sau am gasit din niste materiale ca cele de umbrela fara captuseala . dupa vre-o 4 saptamani de cautari si pe site-uri pe afara, mi-am luat si eu baracuda , dar mulinetele le tin in geanta , pentru ca oricum nu-mi incap in locasurile alea.
daca totusi vrei de alea , Madalin a venit cu o idee buna - croitorul .
- Alexandru Mihai
- Veteran
Ai incercat sa te duci cu husa la un croitor sa ii taie buzunarul lateral pt mulinete?gabicarp scrie:cand mi-am luat MTX 14 am cautat si eu acelasi tip de husa , dar nu am gasit , sau am gasit din niste materiale ca cele de umbrela fara captuseala . dupa vre-o 4 saptamani de cautari si pe site-uri pe afara, mi-am luat si eu baracuda , dar mulinetele le tin in geanta , pentru ca oricum nu-mi incap in locasurile alea.
Si eu tot pentru MTX 14 caut husa.
- Ion Mironov
- Partener
strampii tai nu se preteaza?
poate ca nu trebuie sa le tai , poate ca partea aia iesita in afara - buzunarul pentru mulinete - merge bagata cumva fortat inauntru si atunci nu se mai vede si nu mai incurca in masina .
pe mine, sincer iti spun ca nu ma incurca deloc chestia aia , intrucat nu am mulinetele pe lanseta si se muleaza dupa cum vrei tu .
pe mine, sincer iti spun ca nu ma incurca deloc chestia aia , intrucat nu am mulinetele pe lanseta si se muleaza dupa cum vrei tu .
- Alexandru Mihai
- Veteran
Nu vorbesc cu clonele.jonny_23 scrie:strampii tai nu se preteaza?
- Alexandru Mihai
- Veteran
Cred ca am sa iau o husa de la Baracuda pana la urma.gabicarp scrie:poate ca nu trebuie sa le tai , poate ca partea aia iesita in afara - buzunarul pentru mulinete - merge bagata cumva fortat inauntru si atunci nu se mai vede si nu mai incurca in masina .
Maxx, ce zici de Bazooka de la Flambeau ? Eu am in ea 4 lansete + spod + minciog senzor + cobra. Ei zic ca incap 7 lansete cu inel de 40, eu am doar una cu inel de 50, restul sunt de 40. Trebuie sa o testezi eventual, dar cred ca ar incapea 6 MTX-uri.
Am scapat-o pe jos pe ciment, a picat dupa masina, lansetele nu au avut nici o problema. A intrat fara probleme in Logan , in Dacie 1310, Logan MCV, iar in Opel Vectra break intra perfect prin fanta din bancheta dein spate, pana la cotiera. Sus pe portbagaj nici nu mai intra in discutie.
Vezi ca 3 lansete trebuiesc puse invers, ca sa se aranjeze bine printre inele si sa nu fie toate cotoarele la un loc.
Am scapat-o pe jos pe ciment, a picat dupa masina, lansetele nu au avut nici o problema. A intrat fara probleme in Logan , in Dacie 1310, Logan MCV, iar in Opel Vectra break intra perfect prin fanta din bancheta dein spate, pana la cotiera. Sus pe portbagaj nici nu mai intra in discutie.
Vezi ca 3 lansete trebuiesc puse invers, ca sa se aranjeze bine printre inele si sa nu fie toate cotoarele la un loc.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS