Recomandare avertizori
- Ionut_pescar
- senior
Recomandare avertizori
Salutari!Vreau sa achizitionez un set de avertizori cu statie si nu stiu ce sa aleg intre Set Avertizori Radio Pulsar 4+1 sau Set Energoteam E-Sential 4+1. Ambele seturi arata bine dar nu stiu care este mai fiabil. Astept parerile voastre!
CS CARP ZONE
Neguleasa Ionut Petrut
Neguleasa Ionut Petrut
- zfcristian
- senior
Re: Recomandare avertizori
Ii am pe cei de la Energo si vreau sa zic ca sunt super multumit de ei, pe Fieni au stat 36 de ore in ploaie fara sa am probleme cu ei.
Ps: Daca te uiti la cele 2 seturi eu cred ca sunt identice, difera doar branduirea si culoarea.
Ps: Daca te uiti la cele 2 seturi eu cred ca sunt identice, difera doar branduirea si culoarea.
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
3) Imi citesti semnatura
- Ionut_pescar
- senior
Multumesc de ajutor. O sa merg si eu tot pe Energo!
CS CARP ZONE
Neguleasa Ionut Petrut
Neguleasa Ionut Petrut
- stefan_kwr
- Veteran
Salut Ionut, si eu ii am tot pe cei de la energo, i-am luat in iarma la oferta si sunt foarte multumit de ei, dar din cate se vede in poze par unii si aceeasi.
Am o intrebare/curiozitate!
Intentionez sa imi schimb avertizorii (Cormoran UK Carp) 6 la numar. Dotarea recenta cu un cort a scos la iveala nevoia stringenta de receptor. Am in fata doua variante:
1. Sau sa ii adaptez pe cei existenti si sa le atasez cate un modul radio + un receiver(statie) cu 6 canale;
2. Sau sa caut pe piata un set de avertizori cu statie (6+1) corect ca pret si performanta.
La prima optiune este ceva de mesterit. Desi nu eu personal ma voi ocupa de proiectul asta, poate iesi ceva sau nu; sau poate iesi mai scump decat unul "ready made".
Comparativ am explorat si cea de a doua varianta - un set de 6+1 ready made. Cum toata piata este plina de seturi 4+1, singurul care are setul 6+1 este Delkim (merge pana la 24+1).
Intrebare:
Stie cineva de un set ready made 6+1 (care sa nu fie Delkim! evident varianta asta m-ar baga in faliment!)
Multumesc
Intentionez sa imi schimb avertizorii (Cormoran UK Carp) 6 la numar. Dotarea recenta cu un cort a scos la iveala nevoia stringenta de receptor. Am in fata doua variante:
1. Sau sa ii adaptez pe cei existenti si sa le atasez cate un modul radio + un receiver(statie) cu 6 canale;
2. Sau sa caut pe piata un set de avertizori cu statie (6+1) corect ca pret si performanta.
La prima optiune este ceva de mesterit. Desi nu eu personal ma voi ocupa de proiectul asta, poate iesi ceva sau nu; sau poate iesi mai scump decat unul "ready made".
Comparativ am explorat si cea de a doua varianta - un set de 6+1 ready made. Cum toata piata este plina de seturi 4+1, singurul care are setul 6+1 este Delkim (merge pana la 24+1).
Intrebare:
Stie cineva de un set ready made 6+1 (care sa nu fie Delkim! evident varianta asta m-ar baga in faliment!)
Multumesc
- stefan_kwr
- Veteran
Mai poti face ceva: I-ati un set enrgoteam 4+1 ca cei din imaginea de mai sus, plus inca doi senzori separati pe albastru (mi se pare ca e singura culoare care se da separat) la care le pui pinii aceia din interior la fel ca la statie astfel incat cei trei senzori albastri sa corespunda unui singur canal de la statie (cel albastru) iar ceilalti 3 (rosu, galben, verde) pe canale separate. Daca as avea vreodata nevoie de 6 senzori eu asa as face, si nu te costa toata aceasta afacere de 6+1 mai mult de 500-550 ron.Acum treaba ta...decat sa te apuci de modificat si sa nu iasa nimic, cum crezi.TopGear scrie:Am o intrebare/curiozitate!
Intrebare:
Multumesc
[/quote]Mai poti face ceva: I-ati un set enrgoteam 4+1 ca cei din imaginea de mai sus, plus inca doi senzori separati pe albastru (mi se pare ca e singura culoare care se da separat) la care le pui pinii aceia din interior la fel ca la statie astfel incat cei trei senzori albastri sa corespunda unui singur canal de la statie (cel albastru) iar ceilalti 3 (rosu, galben, verde) pe canale separate. Daca as avea vreodata nevoie de 6 senzori eu asa as face, si nu te costa toata aceasta afacere de 6+1 mai mult de 500-550 ron.Acum treaba ta...decat sa te apuci de modificat si sa nu iasa nimic, cum crezi.[/quote]
Multumesc de raspuns!
Aici este o mica problema! As avea pe solutia asta 3 senzori marcati individual pe statie si 3 identici (toti pe albastru)! Este totusi o solutie 50/50.
Electronistul cu care ma conversez imi spune ca modul de receptie pe 4 canale din majoritatea statiilor poate fi inlocuit cu unul pe 6 canale cu adaugarea pe placa a inca doua leduri (eventual alb si violet)! De asemenea, pentru identitate vizuala si ledurile din senzori de schimba in mod corespunzator! Dar si asta este o solutie de bricolaj! Tocmai de aceea eram tentat sa experimentez pe cei pe care ii am deja, fara sa mai investesc intr-un nou set + modul de 6 canale + ledurile aferente!
Multumesc de raspuns!
Aici este o mica problema! As avea pe solutia asta 3 senzori marcati individual pe statie si 3 identici (toti pe albastru)! Este totusi o solutie 50/50.
Electronistul cu care ma conversez imi spune ca modul de receptie pe 4 canale din majoritatea statiilor poate fi inlocuit cu unul pe 6 canale cu adaugarea pe placa a inca doua leduri (eventual alb si violet)! De asemenea, pentru identitate vizuala si ledurile din senzori de schimba in mod corespunzator! Dar si asta este o solutie de bricolaj! Tocmai de aceea eram tentat sa experimentez pe cei pe care ii am deja, fara sa mai investesc intr-un nou set + modul de 6 canale + ledurile aferente!
- Driscu Radu
- senior
Oare nu ai iesi mai bine cu 2 seturi diferite, sau de acelasi fel a cate trei bucati fiecare set?Chiar cu micul incovenient ca vei avea 2 statii dar setate diferit.
Radu, nu cumva costurile ar fi excedentare?Driscu Radu scrie:Oare nu ai iesi mai bine cu 2 seturi diferite, sau de acelasi fel a cate trei bucati fiecare set?Chiar cu micul incovenient ca vei avea 2 statii dar setate diferit.
Plus, ca solutia asta sa functioneze ar trebui identificata o marca care sa ofere culori diferite ale ledurilor, cred!
Mai analizam, mai cantarim, mai asteptam propuneri si variante....
Oricum, ce este clar este ca inca nu am auzit de o marca care sa ofere receiver pe 6 canale stock! Uite o idee de afaceri! Daca m-ar auzi chinezii, pun pariu ca ar produce deja pentru 99% din marcile de pe piata! Pe formula - cumperi unu, doi, trei avertizori care lucreaza clasic, mai dai de banet iti iei si statie, apoi mai iei inca unu, doi, trei avertizori! Dupa cum te tine buzunarul! De fapt asta este formula celor de la Delkim! Ma mir ca inca nu este preluata in masa de fabricantii chinezi si vandute apoi sub diverse marci!
A se vedea doar
http://www.made-in-china.com/products-s ... Alarm.html
Ok, nu este tehnologia Delkim, dar marketingul poate fi ajustat "in functie de nevoile clientului" ca si completare la setul standard de 4+1!
Eh, parca nu se vede care avertizor are trasatura...TopGear scrie: Plus, ca solutia asta sa functioneze ar trebui identificata o marca care sa ofere culori diferite ale ledurilor, cred!
!
I Fish. Therefore I am.
pharaoh scrie:Eh, parca nu se vede care avertizor are trasatura...TopGear scrie: Plus, ca solutia asta sa functioneze ar trebui identificata o marca care sa ofere culori diferite ale ledurilor, cred!
!
Ba se vede, si inca cum!
Ideea este ca deseori pescuiesc pe balti unde regula este de 5+1 lansete! +1 se plateste suplimentar cu 10 lei!
In functie de loc, teren, vant etc, imi place sa creez doua vaduri (trei lansete pe vad) sau trei vaduri (doua lansete pe vad). Deseori mi se intampla ca distanta dintre vaduri sa fie una de de 15 -25 m intre prima si ultima!
Imagineaza-ti ca stai in cort si motaiesti...statia arata albastru...tu ai trei albastre.....
Bine, vei spune nu este un capat de tara....totusi....
Avertizorii semnalizeaza si sonor, si pe tonuri diferite. Iti poti da seama daca trage pe vadul din stanga sau din dreapta ta, de ex. Nu e un capat de tara, intr-adevar, dar inteleg ca vrei so solutie cat mai pe placul tau.
I Fish. Therefore I am.
Da asa este!pharaoh scrie:Avertizorii semnalizeaza si sonor, si pe tonuri diferite. Iti poti da seama daca trage pe vadul din stanga sau din dreapta ta, de ex. Nu e un capat de tara, intr-adevar, dar inteleg ca vrei so solutie cat mai pe placul tau.
Spre exemplu: modelul de senzori pe care il am de catva ani buni avea leduri (de 6 culori diferite imperecheate cu 6 swingere fox de aceleasi culori) doar pe partea stanga! Cand terenul nu permitea amplasarea cortului decat pe partea dreapta a lansetelor, atunci aveam problema ca nu beneficiam decat de sunet! Ledurile fiind difuze - obturate de lansete! Adauga la asta si claritatea nu chiar perfecta prin "usa" transparenta a cortului, sau aburita in noptile reci - si intelegi ce vreau sa spun! Solutia mea - am bricolat singur la senzori si am imperecheat cate doua leduri - cate un led pe fiecare "furca". OK acum sunt vizibile! Dar parca o statie tot trebuie!
- Driscu Radu
- senior
Ar mai fii 2 variante ori iti ei pelzer impuls stiu ca se pot schimba culorile la avertizori prin punerea unor plastice de diferite culori la avertizori sau mai este modelu la MAD insomnia care se pot schimba culoarea avertizorilor de la alb-mov(alb, albastru, mov, galben, verde,rosu,roz) si le pui pe culori diferite dar te costa ap. cat dekimurile.
Totusi mi se pare cam mult 6 lansete din cate stiu eu nici macar la concursuri nu prea se mai practica acest nr. de lansete.
Totusi mi se pare cam mult 6 lansete din cate stiu eu nici macar la concursuri nu prea se mai practica acest nr. de lansete.
- zfcristian
- senior
DAr nu sunt multe frate 6 bete ?
daca vrei ceva low cost fara mari pretentii eu as fi luat 2 seturi de FL-uri , 2 statii, 8 senzori si ai terminat .
Acu sa nu iti vina ideea sa dai cu 8 bete
daca vrei ceva low cost fara mari pretentii eu as fi luat 2 seturi de FL-uri , 2 statii, 8 senzori si ai terminat .
Acu sa nu iti vina ideea sa dai cu 8 bete
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
3) Imi citesti semnatura