stiu ca e de preferat naditul cu navomodel, dar problemele cu bugetul (nu doar pt mine la 18 ani cat si pt alti pescari) cred ca au mai incurcat si pe altii

multumesc anticipat,
sergiu
--------------------sky_sergiu scrie:am reusit sa testez efectul rachetei, cu graunte deocamdata si a mers okmultumesc pt sfaturi
sky_sergiu scrie::oops: am luat o racheta "no name" de 6 lei de la un magazin din oras :oops: tot model cu gauri dar nu mi-a facut probleme de fiecare data i s-a evacuat continutul
-----------------------------------DeltA scrie:korda nu e facuta pt distanta [o recunoaste si propietarul firmei in nu stiu care ,,Underwater''],asa ca racheta pe care o ai e f. buna[mai ales daca e copie dupa cele de la gardner -astea se duc cel mai departe]....si mai ales eu unu nu am vazut racheta care sa se rupa
![]()
![]()
....poate sa cedeze linia!!!un sfat pot sa-ti dau:redu cat mai mult miscarile pe care le faci pentru a evita oboseala si a scurta timpul de nadire...adica galeata cu nada la picioare langa apa,...incarcat racheta ,...aruncare,...2,3 min pt descarcare...recuperare[aici e mai buna korda ca iese usor din apa,vine parca mai repede]...incarcat racheta ... la 2,3 aruncari mai uzi racheta in balta...totul de pe aceiasi pozitie.Am vazut baieti care fac adevarate curse pe malul apei:galeata intr-o parte ,merg pina la ea , se intorc [dar nu mai au aceeiasi pozitie :roll: ...munca fratioare...si in loc de nadire pe 2 metri patrati balacesc apa pe vreo 10]