stiu ca e de preferat naditul cu navomodel, dar problemele cu bugetul (nu doar pt mine la 18 ani cat si pt alti pescari) cred ca au mai incurcat si pe altii
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
multumesc anticipat,
sergiu
--------------------sky_sergiu scrie:am reusit sa testez efectul rachetei, cu graunte deocamdata si a mers okmultumesc pt sfaturi
sky_sergiu scrie::oops: am luat o racheta "no name" de 6 lei de la un magazin din oras :oops: tot model cu gauri dar nu mi-a facut probleme de fiecare data i s-a evacuat continutul
-----------------------------------DeltA scrie:korda nu e facuta pt distanta [o recunoaste si propietarul firmei in nu stiu care ,,Underwater''],asa ca racheta pe care o ai e f. buna[mai ales daca e copie dupa cele de la gardner -astea se duc cel mai departe]....si mai ales eu unu nu am vazut racheta care sa se rupa
![]()
![]()
....poate sa cedeze linia!!!un sfat pot sa-ti dau:redu cat mai mult miscarile pe care le faci pentru a evita oboseala si a scurta timpul de nadire...adica galeata cu nada la picioare langa apa,...incarcat racheta ,...aruncare,...2,3 min pt descarcare...recuperare[aici e mai buna korda ca iese usor din apa,vine parca mai repede]...incarcat racheta ... la 2,3 aruncari mai uzi racheta in balta...totul de pe aceiasi pozitie.Am vazut baieti care fac adevarate curse pe malul apei:galeata intr-o parte ,merg pina la ea , se intorc [dar nu mai au aceeiasi pozitie :roll: ...munca fratioare...si in loc de nadire pe 2 metri patrati balacesc apa pe vreo 10]