Salut,
Puteti sa imi spuneti si mie daca racheta din imagine este atat de buna pe cat se spune? Ma intereseaza greutatea ei si daca se poate arunca la distanta usor, 100 de m aproximativ. Am vazut intr-o emisiune ,parca la un concurs de pe Moara ca Iulian si George foloseau ceva asemanator. Eu folosesc un skyrider momentan, dar asta pare mult mai usor de recuperat. Problema este daca se duce si departe . Baieti, un sfat ceva?
racheta de nadire
racheta de nadire
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- iulian petre
- Veteran
Re: racheta de nadire
am folosit dar nu-mi mai trebuie .... daca vrei ceva bun si de calitate cumpara Korda si exista si un model de distanta, mai mica cu capul mai ascutit.
eu unul nu am fost multumit de aceasta racheta Carp Sistem (parca) ca bila se incurca de multe ori,bila sarea in aruncare,se dezichilibra in aruncare etc etc....poate am avut noi ghinion cu acel model dar oricum in aruncare la distanta nu ne ajuta.
ps. am mai incercat inca 2-3 modele de rachete dar Korda a ramas numarul 1 in distanta (aia mica model nou)si super echilibrata si cu o aerodinamica bine definita....
eu unul nu am fost multumit de aceasta racheta Carp Sistem (parca) ca bila se incurca de multe ori,bila sarea in aruncare,se dezichilibra in aruncare etc etc....poate am avut noi ghinion cu acel model dar oricum in aruncare la distanta nu ne ajuta.
ps. am mai incercat inca 2-3 modele de rachete dar Korda a ramas numarul 1 in distanta (aia mica model nou)si super echilibrata si cu o aerodinamica bine definita....
Multumesc pentru info , o sa stau in banca mea atunci. Am Skyrideru (aia mica model nou ) de la Korda, dupa o partida am fost multumit de ea, am tot sezonul sa o testez.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
- iulian petre
- Veteran
-------------------Teddy scrie:Multumesc pentru info , o sa stau in banca mea atunci. Am Skyrideru (aia mica model nou ) de la Korda, dupa o partida am fost multumit de ea, am tot sezonul sa o testez.
ai grija e bine mereu sa ai ambele modele ca ce-a mare te ajuta ca termini mai repede de nadit si ce-a mica mai la distanta.....si inca ceva e bine sa ai si de rezerva ....eu dupa 3-4 concursuri am adunat 5-6 rachete de pe balta am deja cred ca 12 bucati diferite firme daia ai vazut intr-o emisiune pe aia Carp Sistem ca tocmai o pescuisem si o testam.
Pot sa iti spun ca are undeva la 55g goala!
- misu_sipanu
- Veteran
@iulian petre
Daca ai 12 mai vinde si tu din ele...cel putin ,aia mica de la korda,n o prea are nimeni pe stoc m au innebunit cu.."momentan daca doriti modelele mari""mai aveam putin si le spuneam s o foloseasca pepost de dildo
Daca ai 12 mai vinde si tu din ele...cel putin ,aia mica de la korda,n o prea are nimeni pe stoc m au innebunit cu.."momentan daca doriti modelele mari""mai aveam putin si le spuneam s o foloseasca pepost de dildo