Matisare inele
- laeucigasul
- utilizator
Matisare inele
Am si eu o mare nelamurire, ce noduri se folosesc la matisarea lansetelor. Macar cum se numeste sau un link unde pot sa ma uit. Va multumesc!
Visele smulg gratii!
Re: Matisare inele
Te referi la matisarea inelelor pe lanseta sau a carabinei??????La acestea la matisare nu se fac noduri,ci o rasucire pe sub mai multe spire.Secretul este un lac sau o rasina rezistent la apa cu care se protejeaza matisajul.
Iti recomant EPOXI
- iulian petre
- Veteran
DE unde pot cumpara niste seturi de inele de calitate .....inel de plecare de 50....binenteles ca superusoare si sic......ma bate gandul sa-mi fac singur lansete de crap
cunosc persoana respectiva . nu trebuie sa te obosestiiulian petre scrie:DE unde pot cumpara niste seturi de inele de calitate .....inel de plecare de 50....binenteles ca superusoare si sic......ma bate gandul sa-mi fac singur lansete de crap
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Greu cu reusita pt. echilibrare,dar se poate face.Cauta prin mag.,sau poti face comanda pe net la orice vrea muschii tai.iulian petre scrie:DE unde pot cumpara niste seturi de inele de calitate .....inel de plecare de 50....binenteles ca superusoare si sic......ma bate gandul sa-mi fac singur lansete de crap