MATERIAL Saci de pastrare crap ?!?!!
MATERIAL Saci de pastrare crap ?!?!!
Are cineva idee unde as putea gasi material (la metru) care poate fi utilizat in vederea confectionarii sacilor de pastrare ???
Un patron al unui magazin din brasov (si poate multi altii ) are la vanzare saci de crap facuti de el .
Este vorba de materialul de culoare neagra cu gaurele de 3-4 mm, dar normal ca nu pot afla acest lucru de la el.
Am nevoie de un nr mai mare de saci si ca sa ii cumpar ar insemna o suma cam maricica.
NU CONTEAZA DACA MATERIALUL ARE ALTA CULOARE.
Va multumesc anticipat.
Fir "INCINS"!!!
Un patron al unui magazin din brasov (si poate multi altii ) are la vanzare saci de crap facuti de el .
Este vorba de materialul de culoare neagra cu gaurele de 3-4 mm, dar normal ca nu pot afla acest lucru de la el.
Am nevoie de un nr mai mare de saci si ca sa ii cumpar ar insemna o suma cam maricica.
NU CONTEAZA DACA MATERIALUL ARE ALTA CULOARE.
Va multumesc anticipat.
Fir "INCINS"!!!
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- sece4u20
- senior
Re: MATERIAL Saci de pastrare crap ?!?!!
si eu as fi interesat de asemenea material.
uita cum sta treaba daca afli din ce este compus ( compozitia chimica a plasticului ) poate gasesti mai usor un dealer de asemenea material.
uita cum sta treaba daca afli din ce este compus ( compozitia chimica a plasticului ) poate gasesti mai usor un dealer de asemenea material.
Nimeni care sa stie ceva ?.............
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
Cred ca se poate inchide....................se pare ca nu este un topic "discutabil".
FIR "INCINS"
FIR "INCINS"
in dragonul rosu am vazut asemenea material si pe la obor .
in care dragon,ca sunt o gramada?in cel cu scule de pescuit(7)?
Pana la moarte..
- Dan Andrei
- senior
Materialul se foloseste la confectionarea captuselilor interioare la haine mai lejere ca se vor a fi respirabile in speta treninguri sau jachete sport....
Numai bine!
Dan93 scrie:in care dragon,ca sunt o gramada?in cel cu scule de pescuit(7)?
nu-mi aduc aminte ce numar are , dar ce stiu sigur este ca am fost cu sotia sa cumpere material pt perdele , draperii , covoare , etc . deci cauta si tu unde sunt textilele . sigur o sa gasesti , ca am vrut sa cumpar si eu vreo 5 m pt saci ,dar nu am gasit pe nimeni in standul respectiv si nu aveam timp sa stau sa astept .
S-ar putea ca materialul sa nu fie suficient de rezistent
- robertpescar
- senior
intreaba-l pe mosharu!
Frate la inceput si eu am ras de Cristi, da` acum mi-ar place sa afle ca intre sacii de la senzor, jrc si ai lui io unu` ma folosesc de ai lui cel mai des. Problema e ca am luat doar intamplator si de marime mica si as mai vrea insa nu mai stiu de unde i-am luat.robertpescar scrie:intreaba-l pe mosharu!
- adiantal89
- utilizator
din cate am cautat am vazut o descriere referitoare la saci de pastrare si zicea ca sunt confectionati din plasa de poliamid sau tesatura fina de poliamid