salut pescarimea de pe forum
mai fratilor care este mantocaria cu sky podul asta ca m a inebunit toata lumea am si eu rod poduri destul de tari
si nu mi le am luat decit atunci cind am inteles utilitatea
dupa cum arata sky podul cu picioarele lungi din fata nu stiu daca se poate folosi orizontal
daca aveti asa ceva va rog "luminati ma" si pe mine
intrebare despre sky pod fox
- misu_sipanu
- Veteran
Re: intrebare despre sky pod fox
Eu n-am ,dar iti spun sigur ca se poate folosii in orice pozitie !
Are si picioare mari si din cele mici . Asa s-a obisnuit comerciantii sa-l prezinte ,cu picioarele mari ,ca e mai impunator ...la cat costa ,cam au dreptate (iti da aripi ) !
Are si picioare mari si din cele mici . Asa s-a obisnuit comerciantii sa-l prezinte ,cu picioarele mari ,ca e mai impunator ...la cat costa ,cam au dreptate (iti da aripi ) !
- misu_sipanu
- Veteran
ACUM mi am dat seama """se vinde si cu picioare mai mici ma rog...dar ca utilitate ce are in plus????
chiar astazi i am spus pretul unui client si mi a spus sa dau drumul la aer c in mag ca mia inghetat mintea
acum nu vreau sa fiu rau dar daca ma convinge clar ca o sa cumpar ceva mai utile ca ale mele(kkarp fanatyc)
in acest sezon mi am schimbat rod podurile
chiar astazi i am spus pretul unui client si mi a spus sa dau drumul la aer c in mag ca mia inghetat mintea
acum nu vreau sa fiu rau dar daca ma convinge clar ca o sa cumpar ceva mai utile ca ale mele(kkarp fanatyc)
in acest sezon mi am schimbat rod podurile
Doar cand o sa-l vezi live ,o sa-ti dai seama ca astea ,modelele mai mici din aluminiu ,cum sunt cele de la K-Karp ,JRC ,Ultimate ,Prologic ...si tot asa ,ca sunt cam aceiasi Marie dar cu alta (palarie) denumire ,sunt mici si firave pe langa Fox Sky Pod (cadru de otel ...cantareste de 3 ori cat unul din aluminiu si cine are nevoie de stabiliate si versatilitate il apreciaza )
P.S.
La ce pret are acum(noul pret de la Fox ,plus devalorizarea leului) si eu prefer sa infig pichetii-n piatra !
P.S.
La ce pret are acum(noul pret de la Fox ,plus devalorizarea leului) si eu prefer sa infig pichetii-n piatra !
- misu_sipanu
- Veteran
anul asta am avut in "bat"cel mai mare crap de cind pescuiesc(din pacate m am pierdut i am dat prea repede fir
slabind prea mult frina) tocmai prinsesem 2 de 8,2si8,9kg si noi (trupa)dupa felul cum atras am apreciat ca a fost
mult mai mare....ideea este ca foloseam lansete zdravene mulinete de 10000 trei pe rod pod ,toate 3lansete+mul.
sint grele rod podul este de AL cum ai zis tu si culmea ca atras la prima din dreapta si rod podul nu a cazut
mai vazusem rod poduri care au zburat sau rasturnat etc si la cit de violent si rapid a tras "dodolotu" sa fiu sincer
eu sarisem sa tin rod podul dar a rezistat atunci am inteles cit conteaza centrul de greutate si echilibrul rod podului
ps daca poti sa iei legatura cu QNIX da mi de stire
slabind prea mult frina) tocmai prinsesem 2 de 8,2si8,9kg si noi (trupa)dupa felul cum atras am apreciat ca a fost
mult mai mare....ideea este ca foloseam lansete zdravene mulinete de 10000 trei pe rod pod ,toate 3lansete+mul.
sint grele rod podul este de AL cum ai zis tu si culmea ca atras la prima din dreapta si rod podul nu a cazut
mai vazusem rod poduri care au zburat sau rasturnat etc si la cit de violent si rapid a tras "dodolotu" sa fiu sincer
eu sarisem sa tin rod podul dar a rezistat atunci am inteles cit conteaza centrul de greutate si echilibrul rod podului
ps daca poti sa iei legatura cu QNIX da mi de stire
- misu_sipanu
- Veteran
salut--ai dreptateGOR 965 astazi am vazut cateva din preturile de lista de la FOX ...problema ca mie unele produse
nu mi au dat aripi ...mi le au taiat de tot
nu mi au dat aripi ...mi le au taiat de tot