fox horizon

Moderatori: gor965, mini_mic

Scrie răspuns
Bragau Laurentiu
senior
senior

fox horizon

Mesaj de Bragau Laurentiu » 22 Feb 2010, 20:56

Salutare ce parere aveti despre acest rod pod raport calitate pret, constructie,ma bate gandul sa il cumpar dar nu stiu nimic despre el mersi mult

stefan_kwr
Veteran
Veteran

Re: fox horizon

Mesaj de stefan_kwr » 23 Feb 2010, 00:29

E un rod pod bun, foarte stabil, pentru mai multe detalii ia legatura cu baietii de la carpio

mausse26
senior
senior

Mesaj de mausse26 » 23 Feb 2010, 11:12

Daca are cineva si la folosit poate ne da mai multe detalii.Materialul din care este confectionat,distante intre posturi,greutate,lungime de transport.Multumiri pentru eventualele raspunsuri

stefan_kwr
Veteran
Veteran

Mesaj de stefan_kwr » 23 Feb 2010, 13:12

Asta am luat de pe site de la carpio
FOX Horizon Pod 4 rod

Este pod-ul Fox, care are corpul ajustabil de la 90 la 147 cm, picioare ajustabile, pozitionare reglabila atat in plan orizontal cat si vertical. Picioarele din fata putand sa culiseze pe suport iar picioarele buz-bar spate de asemenea.

Pret: 670 lei

Bragau Laurentiu
senior
senior

Mesaj de Bragau Laurentiu » 23 Feb 2010, 13:31

Asta am citit si eu pe acel sit dar ma gandeam daca are cineva sau cine l-a folosit sa ne spuna daca e multumit de el

Driscu Radu
senior
senior

Mesaj de Driscu Radu » 25 Feb 2010, 11:05

Raport pret calitate/stabilitate foarte bun este "copilu mai mic al sky", se poate atasa picioarele de la sky cumparate separat.Cel de 3 lansete(pe asta am pus mana,pescuit), stau bine 3 lansete de 3,9m echipate cu BBlc sau ceva aseamnator ca greutate.Are aceleasi reglaje ca sky.

raduionescu45
senior
senior

Mesaj de raduionescu45 » 25 Feb 2010, 12:19

e "copilul mai mic al lui sky" la toate capitolele.
bara centrala mai scurta si mai subtire
picioarele, buzzbarii si orice alta componenta de tip tub este mai subtire ca la sky.
reglajele sunt mai mici ca dimensiuni si ele si nu prind la fel ca la sky.
cel mai mare dezavantaj pe care l-am avut eu cu el e ca oricat de mult as fi strans prinderea picioarelor (cele din plastic cu zimti) acestea tot aveau un mic joc si in momentul in care ridicam un bat se lasa pe partea opusa din cauza greutatii celorlalte bete.
daca il iei si vrei sa-l inalti nu e nevoie de picioarele mari de la sky, poti pune si picheti extensibili de la alta firma.
referitor la buzzbar si distanta intre posturi nu pot da un raspuns concret dar mie imi intrau 4 okuma pl dar eram cam la limita.
recomand sa fie cumparat sh pt ca daca te gandesti sa-l iei nou mai bine te mai fortezi putin si iei daiwa infinity din inox (cel cu 4 picioare) si nu se compara.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 25 Feb 2010, 14:39

raduionescu45 scrie:e "copilul mai mic al lui sky" la toate capitolele.
bara centrala mai scurta si mai subtire
picioarele, buzzbarii si orice alta componenta de tip tub este mai subtire ca la sky.
reglajele sunt mai mici ca dimensiuni si ele si nu prind la fel ca la sky.
cel mai mare dezavantaj pe care l-am avut eu cu el e ca oricat de mult as fi strans prinderea picioarelor (cele din plastic cu zimti) acestea tot aveau un mic joc si in momentul in care ridicam un bat se lasa pe partea opusa din cauza greutatii celorlalte bete.
daca il iei si vrei sa-l inalti nu e nevoie de picioarele mari de la sky, poti pune si picheti extensibili de la alta firma.
referitor la buzzbar si distanta intre posturi nu pot da un raspuns concret dar mie imi intrau 4 okuma pl dar eram cam la limita.
recomand sa fie cumparat sh pt ca daca te gandesti sa-l iei nou mai bine te mai fortezi putin si iei daiwa infinity din inox (cel cu 4 picioare) si nu se compara.
...nu mai stiu cum vine echipat acum ,dar inainte nu avea husa si trebuia s-o cumperi separat !...alti bani ,alta disctactie ! ~x(
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

raduionescu45
senior
senior

Mesaj de raduionescu45 » 25 Feb 2010, 14:40

nici acum nu are husa.
te mai costa 100ron

Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”