COUNTER
- IULIAN C
- carpZone team
COUNTER
Tot aud in stanga si-n dreapta: "am aruncat 140 m ,am aruncat 150 m..."
Cam ce folositi pt a sti cat ati aruncat...countere?
Da de cand tot caut si la magazine dar si pe net,la noi in tara nu am reusit sa gasesc...
In emisiunea Infopescar din 06.12 D-l Florentin si Catalin foloseau un astfel de counter...se pare in feet(picioare)
Se pare ca ar fi unul din cele mai bune pt ca vazusem odata pe un site unul dar care scria ca masoara pana la 99 metri !?!
Daca stiti cumva sau aveti ....as fi curios tipul si cat poti masura cu el....eventual de unde se poate cumpara...
P.S.: Asta o fi bun,stiti cumva?
Cam ce folositi pt a sti cat ati aruncat...countere?
Da de cand tot caut si la magazine dar si pe net,la noi in tara nu am reusit sa gasesc...
In emisiunea Infopescar din 06.12 D-l Florentin si Catalin foloseau un astfel de counter...se pare in feet(picioare)
Se pare ca ar fi unul din cele mai bune pt ca vazusem odata pe un site unul dar care scria ca masoara pana la 99 metri !?!
Daca stiti cumva sau aveti ....as fi curios tipul si cat poti masura cu el....eventual de unde se poate cumpara...
P.S.: Asta o fi bun,stiti cumva?
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Re: COUNTER
Eu am un counter Behr (nu e nici o reclama) care masoara 999m si are si zecimala (bag o poza facuta cu telefonul ) .Am dat pe el anul trecut 40 ron ,la noi intr-un magazin ! Nu stiu daca mai au ,dar aduc marfa ,peste 50% din Niro ! A trbuit sa cioplesc un pic carcasa fiindca firul freca pe margini ! Are o clapeta care aseaza firul si-l tine presat pe rola care masoara distanta. Masuratoarea corecta se face dupa ce ai scos burta la fir, adica a-ti intins perfect firul si daca pui counterul cu fata la tine ,pe recuperarea de fir ,acesta masoara descrescator de la 000,0 catre 999,0 -998,0 ...si tot asa ...eu il asez invers ...oricum nu lansez cu el pus (are frecare mare si nu e relevanta o aruncare de genul asta)
- IULIAN C
- carpZone team
Asta e 49 ron dar nu dau pe site detalii caracteristici....etc
M-a atras ca are cadranul luminat si pare mai capabil(din poza),nu ca acelea mecanice la care daca mulinezi in viteza nu-ti mai inregistreaza...sare cate 5-10 metri
Merci oricum...apropo de Niro....tot aud de chestii pt pescuit ca ar fi acolo....cel putin a luat un prieten saci de pastrare pt crap nu mari ci mega...cu aceleasi caracteristici cu astia de 40-50 ron,6-7 saci la 100 ron.
Merita tras un ochi si p-acolo....
M-a atras ca are cadranul luminat si pare mai capabil(din poza),nu ca acelea mecanice la care daca mulinezi in viteza nu-ti mai inregistreaza...sare cate 5-10 metri
Merci oricum...apropo de Niro....tot aud de chestii pt pescuit ca ar fi acolo....cel putin a luat un prieten saci de pastrare pt crap nu mari ci mega...cu aceleasi caracteristici cu astia de 40-50 ron,6-7 saci la 100 ron.
Merita tras un ochi si p-acolo....
Ca sa nu sara are clapa aceia ...la ctionarea ei coboara o chestie din sarma otelita si tine presat firul pe rotita. Mie insa imi tine firul prea presat si-l face sa atinga marginea de plastic a counterului. Cand am vazut ca firul taie prin plasrtic am scobit eu un sant mai mare si am renuntat la actionarea parghiei...oricum nu te poti pacalii in plus la distanta ...doar in minus !
6-7 saci mari la 100 ron ? ...vreau si eu asa ! ...Am inteles ca e un magazin mai "specializat" acolo ! Poate dau o fuga la primavara !
6-7 saci mari la 100 ron ? ...vreau si eu asa ! ...Am inteles ca e un magazin mai "specializat" acolo ! Poate dau o fuga la primavara !
- Ion Mironov
- Partener
gor965 scrie:Ca sa nu sara are clapa aceia ...la ctionarea ei coboara o chestie din sarma otelita si tine presat firul pe rotita. Mie insa imi tine firul prea presat si-l face sa atinga marginea de plastic a counterului. Cand am vazut ca firul taie prin plasrtic am scobit eu un sant mai mare si am renuntat la actionarea parghiei...oricum nu te poti pacalii in plus la distanta ...doar in minus !
ala specializat e inchis momentan(baracuda)eu am luat cu 15 ron sacul si 15 ron salteaua cand am fost la peris....in rest cei din niro nu stiu daca au....dar gasesti juvelnice de 2 km:))
- IULIAN C
- carpZone team
Daca gasesc counter,imi trebuie inca de pe-acuma,ca schimb firele pe tamburiii mulinetelor+cei de rezerva si cred ca singura metoda eficienta de masura e acest counter,mai ales ca n-am innebunit sa pun tot tamburul cu firele ce le voi cumpara,asta vechi va ramane dedesubt si incarc deasupra 220-230 metri,zic eu ca e deajuns,ma duce la o cheltuiala mai mica,pe un fir bun!gor965 scrie:Ca sa nu sara are clapa aceia ...la ctionarea ei coboara o chestie din sarma otelita si tine presat firul pe rotita. Mie insa imi tine firul prea presat si-l face sa atinga marginea de plastic a counterului. Cand am vazut ca firul taie prin plasrtic am scobit eu un sant mai mare si am renuntat la actionarea parghiei...oricum nu te poti pacalii in plus la distanta ...doar in minus !
Eu exact ptr. asta l-am luat...sa stiu cat fir bag pe tamburi ! Am buraj facut la Powerliner 865 (asta incarca 570m de 0.30) si am pus doar 330 m de 0.25 . Trebuie socotit f. bine spatiul lasat liber dupa ce pui burajul ,ca sa incarci toti tamburii uniform (aceiasi lungime de fir) si corect(pana in buza tamburului ,chiar peste buza cu 1 mm)
- Dan Mitranescu
- Partener
@ IULIAN C
Contoarele din imagine le am si eu si costa 35 ron . Totodata am si masina de tras fire care te poate ajuta in cealalta problema a ta !
Legat de baracuda eu stiu ca nu vinde decat clientilor care sunt persoane juridice.
Contoarele din imagine le am si eu si costa 35 ron . Totodata am si masina de tras fire care te poate ajuta in cealalta problema a ta !
Legat de baracuda eu stiu ca nu vinde decat clientilor care sunt persoane juridice.
- Ion Mironov
- Partener
ai dreptate nea dan dar mai conteaza si pila....)daca nu aveti o relatie nu va da nimeni nimik ca au foarte multi clienti si nu sta sa isi ocupe timpul cu astia ca noi la bucata vinde foarte bine angro si nu prea este timp...dar daca ii prinzi intr-o zi buna....pescardent scrie:@ IULIAN C
Line counter
Cine stie unde pot gasi un line counter? Si cat costa.
Post editat -> Gor965
Am mutat postul tau aici si-am sters celalalt topic !
Post editat -> Gor965
Am mutat postul tau aici si-am sters celalalt topic !
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
La Profishing au un model , va rog sa imi spuneti cat este de bun ?
Fara linkuri catre magazine on-line !
Post editat -> Gor965Fara linkuri catre magazine on-line !
Am eu acest counter si este destul de bun ,spun destul pentru ca nu am mai folosit si alt model pana cum sa pot face o comparatie.
Eu l-am testat cand am tras firele pe tamburi si ma ajutat foarte mult,deci eu zic ca este bun.
Eu l-am testat cand am tras firele pe tamburi si ma ajutat foarte mult,deci eu zic ca este bun.
TOTUL PENTRU CRAP
Cred ca pr exactitate se poate testa cu o bucata de fir de 1 m.
- misu_sipanu
- Veteran
Sint bunicele cele care le ati aratat(bher)eu le folosesc de 2 ani dar trebuie sa aveti grija la frecare(agata putin)si trebuie recuperat usor pentru a nu nu marii viteza de frecare intre rola si clipsul de fixare a firului,pt ca se poate deteriora firul.Masoara exact cit de cit,daca stringeti la maxim butonul mic de metal si intindeti burta firului.
Nu ai cum sa iti dai seama daca masori 1 m.RazvanR scrie:Cred ca pr exactitate se poate testa cu o bucata de fir de 1 m.
Important este sa vezi cum lucreaza el pe balta atunci cand ai ''tiraj'' mai mare si sa vezi daca aluneca pe rotita.
Eu am testat pe o bucata de 10 m si a fost precis,iar pe balta la o distanta de 110 m a avut o eroare de 4 m in minus,deci este destul de bun.
Apropo, pe lanseta trebuie montat invers ca daca il montezi normal o ia inapoi.
TOTUL PENTRU CRAP