avertizori

Moderatori: gor965, mini_mic

Scrie răspuns
gadjo
senior
senior

avertizori

Mesaj de gadjo » 09 Mar 2010, 22:17

Sunt pe cale sa achizitionez niste avertizori Fox MX2 dar am o mare mica dilema.Din ce am citit in catalog ar avea o iesite pentru fire de statie dar pe mine m-ar interesa daca merg conectate swingere iluminated pe acea iesire.Poate are cineva acesti avertizori cu swingere illuminated si ma poate dumeri.Nu ar strica ceva opinii despre calitatea si performantele acestor senzori senzori.Va multumesc
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro

ureche 72
membru activ
membru activ

Re: avertizori

Mesaj de ureche 72 » 29 Apr 2010, 21:48

gadjo scrie:Sunt pe cale sa achizitionez niste avertizori Fox MX2 dar am o mare mica dilema.Din ce am citit in catalog ar avea o iesite pentru fire de statie dar pe mine m-ar interesa daca merg conectate swingere iluminated pe acea iesire.Poate are cineva acesti avertizori cu swingere illuminated si ma poate dumeri.Nu ar strica ceva opinii despre calitatea si performantele acestor senzori senzori.Va multumesc
cu siguranta merge la swngere la bani care costa o bucata?dar sincer mai intereseazate eu asi avea un sfat pentru tine :-B Mai bine te-ai orienta catre DELKIM :!: si motive ar fi multe :!:

Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”