alegere senzori
- crazy crap
- membru activ
alegere senzori
Cormoran Pro Carp S-3000 isi merita banii sau sa ma orientez spre altceva? Eu as vrea sa imi cumpar 3 bucati si inca nu stiu ce sa aleg. Astept si alte sugestii. fir intins la toti**==
- crazy crap
- membru activ
Re: alegere senzori
Chiar nu i- a folosit nimeni ca sa ma ajute cu un sfat pozitiv/negativ?
- crazy crap
- membru activ
Energo Team Radio 200+,ti-i recomand cu toata increderea,i-am folosit 4 ani si functioneaza ireprosabil si acum.Anul acesta mi-am cumparat Pro Carp 4+1 pentru ca am vazut la Tata Nitu si mi-au placut,dar cu toate astea nu ma indur sa vand vechiul set.Urmareste sectiunea 'vanzari' si cred ca o sa apara ceva,numai bine!
- crazy crap
- membru activ
Stiu modelul de la Energo dar nu dispun de atatia bani, eu caut sa cumpar la bucata momentan (3 buc), sa fie fiabili si ieftini iar cand voi avea banii nescesari imi iau unul complet (tot de la Energoteam ca am auzit numai cuvinte de lauda despre acesti avertizori). Oricum mersi mult de sfat si numai binebebe2011 scrie:Energo Team Radio 200+,ti-i recomand cu toata increderea,i-am folosit 4 ani si functioneaza ireprosabil si acum.Anul acesta mi-am cumparat Pro Carp 4+1 pentru ca am vazut la Tata Nitu si mi-au placut,dar cu toate astea nu ma indur sa vand vechiul set.Urmareste sectiunea 'vanzari' si cred ca o sa apara ceva,numai bine!
Pentru putin,numai bine si tie.