am niste boabe lasate la inmoiat de vreo 2 ani,am mai folosit din ele dar tot mai am c-am vreo 8-10 kg......si nu stiu ce sa fac cu ele(LE MAI POT FOLOSI???)au un puternic miros de alcool!!!
ASTEPT PARERI PRO SI CONTRA
porumb urat mirositor
Moderator: florentiniuga
- dianu marin catalin
- senior
Re: porumb urat mirositor
Mergi pe ele cu incredere ! Eu de fiecare data dupa terminarea nadei am venit cu ,, zeama de varza" acasa . Acum am preparat boabele , in ce a ramas de anul trecut .
- dianu marin catalin
- senior
ms frumos de raspuns
- florentiniuga
- Master Admin
Atentie doar sa nu se fi acrit, ca si otetul are alcool dar acidul acetic nu atrage pestele, il goneste. Daca pute doar si miroase a alcool, e parfum!
- dianu marin catalin
- senior
si cum imi dau seama ca nu sunt acre...?NU MA PUNE SA LE GUST!!?
- florentiniuga
- Master Admin
Acidul acetic are un miros specific de otet.dianu marin catalin scrie:si cum imi dau seama ca nu sunt acre...?NU MA PUNE SA LE GUST!!?
Chiar acum cautand pe forum,reteta de preparare pt seminte..am dat peste asta
Pai eu am de 2 ani porumb cu cls intr-o galeata,si pute rau(acrit rau de tot)ieri am fost la un pescuit de 12h
Iar pe unu din bete am bagat doar acest amestec,din 10 trasaturi 8 au venit pe asta....deci cum se explica?il goneste?sau il atrage?
Crapii fiind de la 7.5 pana la 12.5kg
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Pai eu am de 2 ani porumb cu cls intr-o galeata,si pute rau(acrit rau de tot)ieri am fost la un pescuit de 12h
Iar pe unu din bete am bagat doar acest amestec,din 10 trasaturi 8 au venit pe asta....deci cum se explica?il goneste?sau il atrage?
Crapii fiind de la 7.5 pana la 12.5kg
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
- florentiniuga
- Master Admin
Poate m-am inselat eu sau poate... erau dupa betie ori au mancat gras inainte si aveau chef de muraturi.
Sau poate dupa 2 ani s-a evaporat tot alcoolul de acolo si a ramas doar o supa proteica puternic mirositoare dar care nu mai fermenteaza.
Sau poate dupa 2 ani s-a evaporat tot alcoolul de acolo si a ramas doar o supa proteica puternic mirositoare dar care nu mai fermenteaza.