Barilla 47
Moderator: florentiniuga
Barilla 47
Am intalnit un tip care a prins peste la macaroane Barilla. Cel putin asa mi-a spus cand l-am intrebat ce momeala a folosit. In prima faza am crezut ca glumeste, apoi m-am documentat si am aflat ca e o metoda italieneasca. Aveti idee unde as putea gasi asa ceva?
Re: Barilla 47
Macaraoane Barilla? Pai in toate supermarketurile si hipermarketurile gasesti...
Am găsit un anunț pe această temă, poate te ajută. Redau textual anunțul:Closcutz scrie:Am intalnit un tip care a prins peste la macaroane Barilla. Cel putin asa mi-a spus cand l-am intrebat ce momeala a folosit. In prima faza am crezut ca glumeste, apoi m-am documentat si am aflat ca e o metoda italieneasca. Aveti idee unde as putea gasi asa ceva?
"Vând la preț avantajos cantități mari de macaroane Barilla 47 pt pescuit de crap, caras, roșioara, plătica. Momeală foarte bună și nouă, se poate spune. Nouă în domeniul piscicol. Contact: Moldovan Calin, tel: 0740662251".
- iulian petre
- Veteran
se gaseste in supermarket Barilla dar nu 47 ca am cautat in zeci de magazine.
Ok. Dar ce are mai special 47? Poti detalia putin...?pharaoh scrie:dar nu de-alea care trebuie
N-are nimic special. Doar forma, asemanatoare unor cubulete, care se preteaza folosirii pe carlig.
I Fish. Therefore I am.
Si le fierbi apoi le dipuiesti?
Am căutat și eu la Real și Metro din Constanța dar nu am găsit Barilla 47. Aveau alte numere.iulian petre scrie:se gaseste in supermarket Barilla dar nu 47 ca am cautat in zeci de magazine.
Salut,faza cu Barilla e ca macaroanele sunt gata taiate,nu-ti ramane decat sa de fierbi"ardente"si sa pescuiesti cu ele!
Support Catch&Release.
am si o poza a ambalajului,am incercat sa o atasez,dar nu-mi iese!Poate ma ajuta cineva cu un sfat.Primesc mesajul:"Aceasta extensie bmb nu este permisa"!
Support Catch&Release.
probabil e bmp. Deschide poze cu programul Paint din windows , acolo da-i "save as" si selecteaza de jos extensia jpg inainte de a-i da "save".kroken scrie:am si o poza a ambalajului,am incercat sa o atasez,dar nu-mi iese!Poate ma ajuta cineva cu un sfat.Primesc mesajul:"Aceasta extensie bmb nu este permisa"!
I Fish. Therefore I am.
Încearcă cum spune Pharaohkroken scrie:am si o poza a ambalajului,am incercat sa o atasez,dar nu-mi iese!Poate ma ajuta cineva cu un sfat.Primesc mesajul:"Aceasta extensie bmb nu este permisa"!
salut,acum numai am numai ambalajul,ci o intreaga cutie de 500 g !
Support Catch&Release.