In principiu cam asta e si ideea cu mentiunea ca sunt multi care nu au posibilitati materiale care sa-i ajute sa-si procure ceea ce-si doresc sau au nevoie si bazarurile, functionale pe baza bunului simt le pot oferii aceste oportunitati. Nu sustin nici eu ideea de a boicota vanzarea magazinelor. Nu castigi nimic facand asta. Daca omul are posibilitatea de a vinde ceva nou sub pretul de magazin e sansa lui si a celui care cumpara sa-si faca treaba cu preturi competitive. Si magazinele isi mai regleaza preturile dupa comertul gri din zona bazarurilor. Cunoastem foarte multi insa si tendinta unor comercianti de inavutire. Foarte bine! Eu unul daca nu am bani de ajuns sa cumpar dintr-un magazin cu adaosuri exagerate si gasesc ceea ce am nevoie aici n-o sa ma uit la acel ceva si sa nu-l cumpar.darius123 scrie:Eu am incercat de mult sa fac treaba asta si am fost cam singur impotriva tuturor.Pe orice forum exista un regulament care trebuie respectat, dar este mai usor sa nu il respecti si sa te iei in gura cu acela care il respecta si cere si altora, sa faca acelasi lucru.Multi folosesc forumurile de pescuit doar in scopul obtinerii de profit, aduc produse de dincolo si le vand, desi majoritatea am putea face acest lucru.Normal ca sare ,,x'' si ,,y'' care a cumparat de la respectivul mai ieftin si il apara.Din pacate se formeaza tot felul de interese si regulamentul nu este valabil pentru toti utilizatorii unui forum.Unii sunt mai fraieri si isi deschid magazine, platesc taxe, impozite, angajati....si altii vand pe forum, castiga mai mult ca si ala cu magazinul si nu are nici un fel de probleme.Sunt o gramada de tepari pe forumuri, care urmaresc numai castigul si tot ei au gura mare.Este greu sa demonstrezi ceva, fiind cuvantul tau impotriva cuvantului lui.
Asa cum spunea cineva mai sus, o alta problema este ,, dezinteresul'' unora de a pierde cateva minute din viatza pentru a impacheta un colet, de restul se ocupa firma de curierat.Daca eu, risc sa cumpar niste produse fara sa le vad, mergand pe incredere, cred ca si vanzatorul poate sa faca un sacrificiu, ajutand un coleg de forum, un pescar.Poate cumparatorul isi dorea de mult acel produs, dar nu a avut posibilitatea de a cumpara produsul de nou.Asta este respectul pentru alt coleg pescar.Va doresc tuturor fire intinse si sper ca, cu timpul vor disparea aceste probleme.
Ideea e ca daca nu e bun simt e haos si nu vom putea trece de stadiul de emergenta sau volatilitate si toate astea se vor materializa prin gauri in trusele, seturile sau chiturile din echipamentele noastre.