Lansete de 360 Chub Outcast 50
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Lansete de 360 Chub Outcast 50
Salut ! Am 2 lansete de crap de la firma Chub model Outcast 50 de 3lb si de 3,5lb se pot arunca cu ele 100-110 m.As vrea sa le vind ,anul acesta l-am cumparat am pescuit cu ele de 8 ori. Lucreaza destul de bine in timpul drilului ,dar trebuie sa stiti ca nu sint lansete moi.Pretul de vinzare 370 lei/buc. daca cineva vrea sa le cumpere.
Re: Lansete de 360 Chub Outcast 50
ai un MPsamcarp scrie:Salut ! Am 2 lansete de crap de la firma Chub model Outcast 50 de 3lb si de 3,5lb se pot arunca cu ele 100-110 m.As vrea sa le vind ,anul acesta l-am cumparat am pescuit cu ele de 8 ori. Lucreaza destul de bine in timpul drilului ,dar trebuie sa stiti ca nu sint lansete moi.Pretul de vinzare 370 lei/buc. daca cineva vrea sa le cumpere.
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
care ar fi ultimul pret...
n-am primit nici un raspuns
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
Salut! Scuze ca nu am raspuns mai repede.Ultimul pret e cel afisat,se mai adauga taxa curier.Lansetele sint ca si noi,cu garantie pe veata acordat de producator.La schimb cu alte lansete nu ma gindesc .
Apai nu te supara dar 370lei+curier...WTF? La magazin costa 440lei si daca iei mai multe ai transportul gratuit.
Daca vrei sa le vinzi trebuie sa mai lasi la pret.
Asa,ca idee,300lei/buc ar fi ok.
Marfa e a ta,faci ce vrei dar dar daca vrei sa le vinzi trebuie sa mai lasi din pret destul de mult.
Iti doresc vanzare buna.
Daca vrei sa le vinzi trebuie sa mai lasi la pret.
Asa,ca idee,300lei/buc ar fi ok.
Marfa e a ta,faci ce vrei dar dar daca vrei sa le vinzi trebuie sa mai lasi din pret destul de mult.
Iti doresc vanzare buna.
omu mai mult se lauda ca are lansete decat vinde.La pretul cerut faci barba alaba de stat cu ele.Daca vrei 600 facem targul daca nu ramai cu ele.
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
Salut le vind pentru ca pescuiesc mai mult cu lansete feeder,de altfel mas lauda cu un Mercedes nu cu o lanseta .
Pai daca vrei sa le dai,dai-le lui gadjo,care ti-a facut o oferta corecta.Mai mult nu vei lua pe ele.Am si eu un Warrior Elite de vanzare cu 350lei care la magazin e 570lei si nu e nimeni interesat.
Accepta 600lei daca vrei sa le dai.Chiar nu pierzi mult la ele fata de alte bete.
Accepta 600lei daca vrei sa le dai.Chiar nu pierzi mult la ele fata de alte bete.
Ultimul pret 350 /buc
Chiar nu trebe la nimen?
Lanseta de 3,5 lb a fost vindut, a mai ramas cel de 3 lb
Ultimul pret 300 ron