concurs capturi 2008
Moderator: florentiniuga
concurs capturi 2008
daca toata lumea este de acord as propune un concurs la crap , in genul la cirligul de aur , deci postam fotografia si la sfirsitul anului cine are cel mai mare crap primeste un premiu , eu sint gata sa cotizez pt. premiu cu patru role de power pro , poate ne ajuta la premii si vladut , poate si florentin .
- florentiniuga
- Master Admin
concurs capturi 2008
dn. iuga , kamasan si mini mic ,haideti sa stabilim ce va fi premiul ,1-2-3 ? , sau doar primul , si ceva reguli pentru fotografii ,doar asa putem si noi cei de afara sa participam la un concurs impreuna cu cei de acasa , pot sa vina cu idei si ceilalti ,cineva de la SENZOR nu se baga? :roll: poate la sponzorizarea premiului ?
- florentiniuga
- Master Admin
- stefanflorin
- Veteran
Se puncteaza numai crapul sau orice specie? Parerea mea e ca ar trebui sa se tina cont si de locul unde e facuta captura, una e cand il prinzi in Dunare sa zicem, si alta e cand il iei in crescatorie precum si de frumusetea pozei data de peste /peisaj si de ce nu vreo diva prin fundal
Work is for people who can't fish!
dupa cum se obisnuieste fotografiile ar trebui facute pe balta , punctinduse numai crapul ,daca incepem si cu celelalte specii cred , ca o sa avem nevoie de prea multi sponsori , deci sa se mentioneze locul capturii ,greutatea ,ar fi recomandabil si un martor . pentru asta cred dn. iuga ar trebui sa ne dea acces la album , ori sa trimitem unui moderator pozele .haideti prieteni , nu mai are nimeni ideii ? :roll:
- vladut mateianu
- utilizator